Lant de intamplari inexplicabile in cazul barbatului din Pitesti, care a murit dupa o operatie de apendicita

08-11-2014 23:05


Este o sambata neagra in familia barbatului de 39 de ani din Pitesti, care a murit in conditii suspecte la scurt timp dupa ce a fost operat de apendicita.

Sambata ar fi fost onomastica fiicei lui de numai 1 an si 4 luni.

Familia, si asa devastata, a aflat cu stupoare ca autopsia, care ar fi trebuit sa clarifice mai repede situatia, a fost amanata cu o zi.

Mama lui Emilian nu-si revine din soc. Imediat ce a aflat ca fiul ei s-a prapadit atat de tanar, si-a sunat fata care sta in Anglia si a chemat-o acasa, pentru ca ea este singurul copil care i-a mai ramas. Laura, sora lui Emilian este bulversata.

“Am vorbit duminica, m-a intrebat cand vin acasa. Nu m-am gandit ca o sa vin sa-mi iau ramas bun”, a marturisit indurerata Laura Kimura, sora decedatului.

Apropiatii sunt revoltati de cele intamplate la spitalul din Pitesti si sunt tot mai convinsi ca Emilian a fost victima unei erori medicale, cu atat mai mult cu cat il stiau sanatos. Banuielile le sunt intarite si de atitudinea chirurgului care l-a operat pe tanar.

“S-a amanat autopsia pentru maine (n.r. duminica). Medicul a zis ca a facut tot ce a putut”, spune MNihai Stefanescu, nasul de cununie al lui Emilian.

“Imi vand tot din casa sa-mi caut dreptatea”, promite plangand mama baiatului.

Cazul a intrat si in atentia Politiei Arges.

“In cauza s-a intocmit dosar penal pentru ucidere din culpa”, explica purtatorul de cuvant al IPJ Arges, Madalina Sima.

Duminica, legistii vor efectua autopsia la care vor asista atat chirurgul care a efectuat operatia, cat si politistii. Abia la final se va stabili cu exactitate daca moartea lui Emilian a survenit sau nu in urma unei erori medicale.

VIDEO PROTVPLUS.RO