Judecatorul de la MasterChef a fost suspendat din functie. Gabriel Apostol trebuie sa raspunda pentru comportamentul sau

07-05-2014 19:04


Judecatorul Gabriel Apostol a fost suspendat din functie. Concurent la "MasterChef" si investigat pentru comportament nepotrivit cu roba de magistrat, Apostol are 24 de zile la dispozitie sa-si puna la punct apararea.

Consiliul Superior al Magistraturii l-a asteptat miercuri in zadar ca sa-si explice iesirile violente, in public. Asa ca l-a suspendat din functie si i-a dat timp sa se gandeasca daca mai vrea sa imbrace roba de judecator.

"Nu stiu cum poti sa dormi, dar mancarea are gust... treci sus!", i-au spus acestuia juratii de la MasterChef.

In timp ce la MasterChef judecatorul Gabriel Apostol se apropie de finala, reusind sa faca preparate gustoase si apreciate, pe plan profesional lucrurile stau altfel. Miercuri ar fi trebuit sa se prezinte la CSM.

Judecatorul Gabriel Apostol a ales sa ignore comisia care ii va decide soarta si care ar putea sa il excluda definitiv din magistratura. Judecatorul nu s-a prezentat in fata comisiei de disciplina a CSM ca sa isi explice comportamentul nepotrivit cu roba de judecator.

Membrii CSM au hotarat sa il suspende din functia de judecator din cadrul Judecatoriei Pitesti. Asta inseamna ca nu mai poate imparti dreptatea pana cand nu este judecat la randul sau si nu se da o decizie: excluderea sau pastrarea in magistratura.

Pana atunci, judecatorul nu isi va mai primi salariul de aproximativ 6 mii de lei, conform declaratiei de avere.

Totul vine in urma scandalurilor in care Gabriel Apostol a fost implicat. La sfarsitul anului trecut, s-a certat cu doi politisti intr-o benzinarie de pe autostrada Bucuresti-Pitesti.

A mai avut probleme si intr-un magazin de unde a fost scos cu forta de agentii de paza, iar sotia lui, si ea judecatoare, a depus plangere impotriva lui pentru violenta conjugala.

Departe de toate acestea, judecatorul se concentreaza pe gatit. Provocarile din bucataria MasterChef l-au adus la epuizare marti serara, cand a atipit langa bancul de lucru.
 

VIDEO PROTVPLUS.RO