Jucatorul acuzat ca l-a ajutat pe huliganul din Ploiesti reconstituie scena: ce obiect a ascuns

Ultima actualizare: 15-04-2012 21:06

Acuzatii grave aduse de finantatorul Stelei, Gigi Becali, planeaza asupra unui jucator de la Petrolul Ploiesti. Individul care l-a lovit pe stelistul George Galamaz ar fi folosit un "box", adica o arma alba.

Iar aceasta ar fi fost ascunsa chiar de catre fundasul echipei gazda. Ar fi un gest incalificabil, pe care acesta il neaga cu inversunare.

"Nu sunt un huligan", spune Enes Shipovici.

In imaginile surprinse in timpul meciului de fotbal Petrolul- Steaua, se vede cum Enes Sipovic, fundasul ploiestean, ridica ceva de pe teren. Gigi Becali sustine ca obiectul cu pricina era un asa-numit box.

Becali vorbeste despre o arma alba ce ar fi fost folosita de huliganul Dragos Enache ca sa-l loveasca pe Galamaz, aparatorul Stelei. Sipovic neaga varianta. Jucatorul Petrolului spune ca obiectul ridicat de pe teren era o bricheta.

Galamaz ar fi fost lovit cu pumnul gol. Care dintre cele doua teorii este mai credibila? Am incercat un experiment si am cerut opinia unui specialist, Lucian Doroftei, campion mondial de box.

"A dat cu pumnul gol, daca dadea cu boxul, ii spargea fata, a dat in aer si a mai pierdut din efect", a spus Lucian Dorofte.

Intr-adevar, pe imagini se vede ca George Galamaz nu sangereaza abundent, asa cum s-ar fi intamplat daca ar fi fost lovit cu forta, cu o arma metalica. El a suferit o fractura a osului zigomatic, adica in zona obrazului.

In timp ce ancheta continua, firma de paza refuza sa explice de ce angajatii sai nu au reactionat prompt atunci cand au vazut ca un suporter intra pe teren.

Clubul de fotbal a cerut mai multa paza si a platit petnru ea. Atunci de ce nu a si beneficiat de serviciile achitate? O explicatie vine de la unul dintre stewarzii prezenti la meci.

"Am primit 50 de lei ca sa fac paza, ni s-au dat instructiunile, am fost. Nu am contract si nu sunt singurul", a spus barbatul.

Omul, care din motive evidente, nu doreste sa-si dezvaluie identitatea, marturiseste ca paza la meciurile de fotbal se face practic si cu zilieri, oameni care nu sunt angajatii firmei Galant si care nu au o pregatire in domeniu.
 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO