Jaful de la cazinoul din Pitești a durat 20 de secunde. Cu ce sumă au fugit cei doi

Ultima actualizare: 17-03-2019 20:25

Jaf armat în 20 de secunde, la Piteşti. Doi indivizi mascaţi au intrat cu un pistol şi un topor într-o sală de jocuri în clipa în care angajată număra banii. I-au ameninţat pe martori şi pe paznic şi au fugit cu 40000 de lei.

La ora 6 şi 15 minute, doi indivizi mascaţi au intrat într-o sală de jocuri de pe bulevardul central din Piteşti. Unul avea o glugă pe cap şi un pistol în mână, iar celălalt o mască de Moş Crăciun şi un topor. Au mers ţintă la casieriţa care tocmai număra banii şi era supravegheată de un paznic.

Doi clienţi au fost şi ei martori la aceste scene, înregistrate de camerele de supraveghere. Nimeni nu a avut timp de reacţie, pentru că agresorii i-au ameninţat cu armele.

Unul dintre ei a târât-o pe femeie pe jos, timp în care celălalt a luat banii din casă.

Cristian Aldea, agent firmă de pază şi securitate: "Au intrat doua persoane mascate, unul cu un pistol, celălalt cu un topor. A pus pistolul la capul fetei, a fost târâtă pe jos. Toporul a fost pus la gâtul paznicului."

Reporter: "- Te-au ameninţat cu pistolul?
Casiera: - Da!
Reporter: - Te-au şi lovit?
Casiera:- Nu, nu.
Reporter:- Dar pe colegul tău?
Casiera: - Nu."

Jaful a durat 20 de secunde. Indivizii au reuşit să fure 40 de mii de lei. Abia după ce au ieşit, casieriţa - înlemnita de frica - a apăsat butonul de panică. La faţa locului au venit mai multe echipaje de poliţie şi o ambulanţă.

Poliţiştii au constatat că înainte să intre în cazinou, hoţii au schimbat poziţia camerelor de supraveghere de pe stradă, pentru a nu fi văzuţi când fug.

Agent şef principal Florin Popă, purtător de cuvânt IPJ Argeş: "Se pare că două persoane mascate, prin folosirea de ameninţări, au reuşit să sustragă de la angajaţii punctului de lucru al cazinoului circa 40.000 de lei. Au folosit arme pentru a ameninţa angajaţii cazinoului."

Cei doi indivizi risca între 5 şi 12 ani de închisoare pentru tâlhărie.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO