Jaf la Târgu Jiu. Angajata unei case de pariuri, amenințată cu cuțitul și lovită

Ultima actualizare: 20-03-2019 13:59

Este stare de alertă în Târgu Jiu după ce un individ înarmat cu un cuțit a intrat aseară într-o casă de pariuri din centrul orașului, de unde a reușit să fugă cu aproximativ 17 mii de lei.

Bărbatul a amenințat-o pe angajată, care, de teamă, i-a dat toți banii. Atacul a fost înregistrat de camerele de supraveghere.

Polițiștii au analizat imaginile și încearcă să dea de urma tâlharului.

Mircea Jerca, administratorul casei de pariuri: "Omul a venit cu 5 minute mai devreme, a întrebat de program şi după 4-5 minute s-a întors, a rugat-o să îi schimbe 50 de lei, s-a deschis, a scos un cuţit.."

Întreaga scenă care s-a derulat, marți seară, în casa de pariuri din Târgu Jiu a fost surprinsă de camere de supraveghere. Individul care a ameninţat-o pe angajată a acţionat nestingherit, cu fața la vedere, fără să îşi facă griji că poate fi identificat uşor.

Mircea Jerca, administratorul casei de pariuri: "A intrat cu un cuţit peste fata care era în agenţie. Bineînţeles, femeia, speriată, cu doi copii acasă, nu te mai gândeşti la prostii, i-a dat toţi banii.

Reporter: "Mulţi?"

Mircea Jerca, administratorul casei de pariuri: "Şi-a luat şi câteva peste faţă. Vreo 17.000."

În înregistrare se vede cum imediat după ce a luat banii, bărbatul a fugit.

Mircea Jerca, administratorul casei de pariuri: "Înalt, geaca galbenă, ras. Barbă. Şepcuţa.

Reporter: "L-a mai văzut angajată înainte?"

Mircea Jerca, administratorul casei de pariuri: "Nu, o figură nouă în spaţiu."

Imaginile cu momentul jafului au fost preluate de poliţişti.

Corina Scurtu, purtător de cuvânt IPJ Gorj: "S-a stabilit faptul că o persoană de sex masculin prin ameninţarea personalului de serviciu cu acte de violenţă, ar fi reuşit să sustragă din societate o anumită sumă de bani. Poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie."

În urmă cu aproximativ trei săptămâni, tot în Gorj, un individ a comis un jaf armat şi a fugit cu şapte mii de euro dintr-o casă de schimb valutar. Deocamdată nu a fost prins.

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO