Jaf de o violenta iesita din comun. Tanara insarcinata, batuta si taiata la gat de colegul de munca

Ultima actualizare: 15-08-2012 06:13
Jaf Satu-Mare - COVER

S-a petrecut luni, la amiaza, intr-o brutarie din Satu Mare. Un barbat de 34 de ani, culmea, angajat al aceleiasi firme, a intrat in unitate, a batut-o pe vanzatoare si apoi a taiat-o cu un cutit la gat.

Tanara, insarcinata in luna a patra, este acum in stare grava la spital.

Barbatul era inca in perioada de proba la brutaria respectiva, pentru ca fusese angajt acum cateva zile. Duminica seara, a furat, din cate spune patronul, incasarile de la una dintre unitati - aproximativ 4.500 de lei - iar luni dimineata s-a gandit probabil ca nu i-ar mai strica niste bani si a navalit peste biata vanzatoare insarcinata.

A tras-o de par, a izbit-o cu capul de tejghea, iar cand ea a pus mana pe telefon sa-l sune pe patron, barbatul, intr-o stare de agitatie iesita din comun, a scos un cutit.

Apoi, a smuls din sertarul cu incasari cateva sute de lei, a spart o vitrina cu un scaun si a incercat sa fuga. Cativa trecatori l-au vazut si au reusit sa-l imobilizeze. Ba chiar l-au si batut bine pana cand l-a preluat politia de acolo. Intre timp, vanzatoarea a fost dusa la spital, in stare de soc.

Patronul brutariei tocmai constata la unitatea cealalta ca ii lipsesc incasarile si anunta jaful la politie, cand a primit un telefon despre atacul asupra vanzatoarei.

O ambulanta a preluat-o pe femeie, plina de sange si a transportat-o la spital, iar individul a fost dus la politie.

Barbatul a fost retinut pentru 24 de ore si este cercetat pentru talharie in forma agravanta.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO