Irina risca sa moara in orice moment: la 19 ani cantareste doar 21 de kg. "Are numeroase crize, am ajuns la capatul rabdarii"

12-05-2016 20:43

irina - stiri

Irina Delcea, o adolescenta de 19 ani din comuna doljeana Caraula, traieste un adevarat calvar.

La 19 ani, Irina are doar 21 de kilograme si a fost diagnosticata cu anorexie nervoasa. Tanara are nevoie de orice ajutor din partea unor oameni cu suflet. Ea trebuie sa ajunga saptamana viitoare la o clinica de specialitate din Timisoara, acolo unde medicii vor incerca sa o salveze.


Parintii sustin ca problemele fetei au inceput acum 9 ani, dupa ce in familia lor s-a mai nascut un copil, sora cea mica a fetei, iar atunci ea s-a simitit marginalizata de familie. Ca sa atraga atentia asupra ei a refuzat sa mai manance si, dupa un timp, a ajuns sa fie diagnosticata cu anorexie.

Sunt zile intregi in care nu mananca si nu bea nici apa iar pentru a putea trai trebuie sa i se faca tratament perfuzabil. In momentele de criza oamenii cheama, de multe ori, salvarea. Din cauza lipsei de calciu, dintii i s-au distrus aproape in totalitate.

"Irina era un copil foarte normal. Doctorii de la Bucuresti ne-au explicat ca a intrat in depresie din cauza geloziei, fiinca sora Irinei dormea aici cu mine si sotia, fiinca sotia ii dadea piept. Ea a crezut cu mintea ei ca noi o iubim mai mult pe cea mica, crezand ca noi am dat-o la o parte pe ea si de atunci a intrat in depresie" a spus Ion Delcea, tatal Irinei.

"Doctorii mi-au spus ca oricand poate sa faca un stop cardio-respirator si sa moara. Are numeroase crize, iar eu am ajuns la capatul rabdarii. Ma doare sufletul sa o vad asa si sa nu o pot ajuta absolut deloc“, a mai povestit tatal fetei.

 

Sursa: Pro TV

Tags: irina, dolj, anorexie,


VIDEO PROTVPLUS.RO