Ipoteza socanta in cazul tanarului care a murit dupa ce a plonjat cu masina in lacul Floreasca

Ultima actualizare: 02-11-2012 20:49

Politistii se tem ca autoturismul ar fi putut derapa din pricina substantei care a fost imprastiata preventiv pe sosea, ca sa nu se formeze gheat

 

Tocmai din acest motiv, in premiera in Romania, ei au trimis probele de clorura de calciu la un laborator. Cei care se ocupa de deszapezire sustin ca este doar o pista falsa si arunca vina pe victima, pentru ca ar fi rulat cu viteza mare.

Barbatul care a plonjat cu masina in lac de pe podul Floreasca din Capitala, a murit inecat. Omul s-a luptat minute bune sa iasa la suprafata. Insa, nu a reusit pentru ca laterala stanga a autoturismului a izbit in plin gardul de beton care proteja podul. Ca urmare, caroseria s-a deformat, iar portiera a impins bordul de pe partea lui si i-a prins picioarele ca intr-o menghina.

Un tanar a murit brutal, iar politistii de la Rutiera care se ocupa de ancheta, nu exclud varianta in care vinovati de tragedie ar putea fi cei care se ocupa de deszapezire.

Cu 12 ore inainte ca George Alexandru sa intre pe soseaua Floreasca, masinile de la o firma de salubritate dadeau cu material anitderapant. In general, drumurile din apropierea lacurilor sunt cu probleme in zilele friguroase. Din cauza apei se formeaza mai repede polei. Asa ca utilajele au actionat fix pe Podul Floreasca. Politistii vor sa vada exact ce solutie a fost folosita. Cei implicati spun ca nu sunt ei de vina.

Daca ancheta va stabili ca s-a curatat gresit drumul, se poate deschide dosar pentru neglijenta in serviciu. Pana sa se lamureasca autoritatile, parintii lui George Alexandru au trait, joi, cele mai grele momente din viata lor. Si-au luat baiatul acasa intr-un sicriu. Vestea mortii tanarului i-a bulversat pe toti cei care-l stiau. George Alexandru avea un copil de 12 ani si lucra in domeniul auto. El a fost depus la capela cimitirului Ghencea Militar.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO