Întorsătură dramatică în cazul lui Tudor Simionov. Ce au descoperit legiștii britanici

Dată publicare: 05-01-2019 17:59
Dată actualizare: 05-01-2019 19:57


Cazul canotorului român ucis la Londra în noaptea de Revelion ia o întorsătură dramatică după descoperirile făcute de legiștii britanici la necropsie.

Concluziile medico-legale - susțin surse apropiate de anchetatorii din poliția metropolitană londoneză - arată că Tudor Simionov ar fi fost înjunghiat nu de unul, ci de mai mulți agresori.

Mai ales că în timpul confruntării în care fostul sportiv a încercat să își apere colegii de la clubul pe care îl păzeau s-a confruntat cu nu mai puțin de 9 indivizi. Aceleași surse menționează faptul că trupul romanului este plin de răni provocate de cuțit, însă anchetatorii trebuie să stabilească acum cine i-a provocat rana care i-a adus sfârșitul.

Poliția britanică a reținut deja un suspect, în persoana fiului unui cunoscut terorist, însă ofițerii de poliție judiciară nu au încă ferma convingere că el este autorul omorului. Toată această procedura de identificare a autorilor îngreunează practic și procedura de repatriere în România a trupului neînsuflețit, pentru a fi înmormântat.

Potrivit legislației din Regatul Unit, aceste proceduri ar putea dura până la o lună de zile. 

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  


VIDEO PROTVPLUS.RO