INFOTRAFIC. Drumurile închise din cauza viscolului sau a poleiului

Ultima actualizare: 25-01-2019 13:07
infotrafic

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că vineri dimineață circulația rutieră pe mai multe drumuri este oprită din cauza poleiului.

Situația traficului la ora 12:00

Traficul rutier pe sectorul Bucureşti – Drajna Nouă (kilometrii 10+500 de metri – 106+800 de metri) al autostrăzii A2 s-a reluat, în condiţii de iarnă.

În judeţul Tulcea, traficul rutier pe DN22D s-a reluat, în condiţii de iarnă. Din cauza poleiului de pe carosabil, circulaţia fusese întreruptă pe ambele sensuri pe tronsonul kilometric 28 – 55, între localităţile Horia şi Ciucurova.

În judeţul Gorj, din cauza viscolului puternic, traficul rutier este oprit pe DN 67C, între localităţile Novaci şi Rânca, pe tronsonul kilometric 16 - 34+800 de metri.

În judeţul Ialomiţa, din cauza poleiului de pe carosabil, s-a instituit restricţie de tonaj (7,5 tone) pe DN2C, pe tronsonul Amara – limita cu judeţul Buzău. Semnalăm, de asemenea, că din acelaşi motiv, majoritatea drumurilor judeţene sunt impracticabile.

În judeţul Buzău, din cauza poleiului de pe carosabil, s-a instituit restricţie de tonaj (7,5 tone) pe DN2B (Buzău – limita cu judeţul Brăila) şi pe DN2C (pe tronsonul Costeşti – limita cu judeţul Ialomiţa).

Circulaţia feroviară pe secţia de cale ferată 202 Strâmbuţa (Hunedoara) - Pietrele Albe (Gorj) a revenit la normal. Deplasarea trenurilor pe acest sector fusese întreruptă după ce pe gabaritul liniei de cale ferată a căzut grohotiş de pe versanţi.

Din cauza ceţii dense, porturile Midia şi Mangalia au fost închise. Din acelaşi motiv, porturile Constanţa Nord şi Constanţa Sud-Agigea sunt deschise, însă doar maritim.

------------------------------------------------

Dacă ați fost martorii unui eveniment care ar putea deveni o știre puteţi lua legătura cu noi și prin e-mail la stirileprotvro@protv.ro sau pe contul nostru de Facebook. Ne puteți contacta și telefonic la 021.9454 sau ne puteți trimite fotografii şi filmări pe WhatsApp, la numărul 0744 878 878.

Vă rugăm să precizați numele și locul din care le transmiteți.

Atenţie însă, numărul este strict pentru mesaje, nu şi pentru apeluri telefonice.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO