Inculpatii din dosarul Microsoft 2 ar putea scapa fara proces. Punctul slab gasit de avocatul lui Claudiu Florica

Ultima actualizare: 28-11-2016 07:05

Omul de afaceri Claudiu Florica nu suporta restrictiile pe care i le-au impus procurorii anticoruptie dupa ce l-au pus sub acuzare in dosarul Microsoft 2.

Protagonistul unuia dintre cele mai mari scandaluri de coruptie de dupa 1989 contesta vineri controlul judiciar. Cu detalii in direct de la Instanta Suprema vine corespondentul ProTV Ovidiu Oanta, care relateaza ca Florica ii avertizeaza pe procurori ca ar putea scapa basma curata, deoarece a gasit o slabiciune a acuzarii. El si avocatul sau sustin ca faptele de care este acuzat in dosar s-ar fi prescris acum mai bine de 2 ani si jumatate.

Avocatul lui Florica sustine ca termenul de prescriptie a inceput in momentul semnarii contractului intre compania Fujitsu Siemens Computer si Guvernul Romaniei. Daca judecatorii de la Instanta Suprema vor valida punctul sau de vedere, Florica ar putea scapa inainte sa fie judecat. Mai mult, si cei trei ministri vizati de suspiciuni in dosarul Microsoft 2 vor scapa in acest fel – este vprba despre Eugen Bejinariu, Dan Nica si Adriana Ticau.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO