Incidente înaintea meciului FCSB-Dinamo. Ce au găsit jandarmii la 3 suporteri

05-10-2019 19:47


jandarm

Incidente înaintea meciului de fotbal din București, dintre FCSB și FC Dinamo.

 

Jandarmii au reușit să descopere 3 bărbați care intenționau să intre cu materiale pirotehnice pe stadion.

Aceștia au fost identificați de jandarmi și s-au luat măsurile legale în vederea continuării cercetărilor.

Jandarmeria Capitalei informează suporterii că legislaţia în vigoare interzice persoanelor fizice deţinerea, folosirea sau efectuarea oricăror operaţiuni cu materiale pirotehnice aşadar, spectatorii nu au voie să deţină sau să introducă în stadion astfel de obiecte.

Peste 170 de poliţişti bucureşteni acţionează sâmbătă pentru menţinerea ordinii publice şi a siguranţei rutiere, cu ocazia desfăşurării meciului de pe Arena Națională.

Poliţiştii vor acţiona atât pentru menţinerea ordinii publice în proximitatea stadionului, cât şi în alte zone de interes operativ, asigurând, totodată, accesul auto al riveranilor în zonele în care a fost blocată sau deviată circulaţia rutieră.

În acest sens, poliţiştii vor organiza şi intensifica acţiunile de patrulare în staţiile de metrou şi în mijloacele de transport în comun, urmând a lua măsuri de prevenire a înşelăciunilor comise prin diferite moduri de operare, a acostărilor de persoane, furturilor din genţi sau buzunare, respectiv a furturilor de/din auto.

Totodată, Poliţia Capitalei va accentua activităţile de prevenire şi combatere a infracţiunilor săvârşite cu violenţă şi a faptelor de natură să împiedice desfăşurarea normală a acestui eveniment.

Poliţiştii rutieri îşi vor intensifica acţiunile derulate pe principalele artere, în punctele ce prezintă risc ridicat de accidente şi la orele cu trafic intens, în vederea fluidizării circulaţiei şi prevenirii evenimentelor rutiere, limitarea excesului de viteză şi depistarea celor care conduc sub influenţa băuturilor alcoolice.

''Dacă sunteţi martorii săvârşirii unor fapte antisociale, nu ezitaţi să solicitaţi sprijinul celui mai apropiat echipaj de poliţie ori să apelaţi numărul unic de urgenţă 112. Totodată, puteţi sesiza problemele din trafic la numărul de telefon 021.9544'', precizează Poliţia Capitalei.

 

 

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO