Incident violent intr-un parc din Capitala. Un adolescent de 16 ani a injunghiat un tanar, dupa o cearta iscata din senin

Dată publicare: 09-05-2016 07:27
Dată actualizare: 12-05-2016 07:08


O discutie iscata, se pare, din senin, intre doi tineri s-a incheiat dramatic, duminica seara, in Parcul Kisselef din Capitala.

Un tanar de 24 de ani a ajuns la spital, ranit la picior si la mana, dupa ce a fost injunghiat de un baiat de aproape 16 ani. Cearta ar fi pornit, spun martorii, de la cateva remarci facute de prietenele celor doi, care ii insoteau.

Alarma s-a dat duminica seara, in jurul orei 22. Politistii de la sectia 2, aflata chiar langa parc, au alergat pana la locul incidentului. Cand au ajuns acolo, au gasit un baiat de 24 de ani, ranit, pe o banca. Martorii au povestit ca au auzit un grup de tineri tipand, cu doar cateva minute inainte.

Martor: "Din cauza unor fete. A fost o altercatie intre ei si copiii s-au certat. Ca aia e iubita mea, aia e iubita mea! Nu se cunosteau."

Se pare ca totul ar fi pornit de la o altercatie verbala, intre agresor - care era insotit de un baiat si o fata - si victima - care statea pe banca impreuna cu prietena lui. De la aceasta cearta si pana ca agresorul sa atace, nu a mai fost decat un pas. Imediat dupa incident, agresorul s-a facut nevazut, iar cea care a dat alarma la 112 a fost chiar prietena victimei.

Medicii de la SMURD i-au acordat tanarului ingrijiri medicale la fata locului. Cand au constatat ca starea acestuia este stabila, l-au transportat la spitalul Elias.

Suspectul, care implineste maine 16 ani, a fost gasit de politisti in zona in care locuieste si a fost ridicat de pe strada.

Martor: "De la noi de pe strada i-a luat din colt, de acolo. I-au inconjurat vreo 10 masini de mascati, i-au pus jos culcat, nu stim nimic. Pe fata mea a luat-o doar ca era pe trotuar. Zice ca ar fi taiat pe cineva in parc."

Parintii si rudele au mers intr-un suflet la sectia 2. Suspectul a fost audiat pana tarziu in noapte. Politistii au deschis un dosar de cercetare penala si fac investigarii pentru a afla cum s-a petrecut totul.


VIDEO PROTVPLUS.RO