Incendiul care se reaprinde imediat ce a fost stins. In Suceava, pompierii se lupta cu flacarile de peste 24 de ore

Ultima actualizare: 19-12-2014 06:59

Un complex comercial din Suceava le da de furca pompierilor, care nu reusesc sa opreasca focul ce a mistuit deja o intreaga hala

 Centrul comercial care a luat foc, luni dimineata, in Suceava, arde in continuare si marti dupa-amiaza.Pompierii se straduiesc sa stinga ultimele focare, si au supravegheat toata noaptea depozitul. Politistii desfasoara la aceasta ora o ampla ancheta la fata locului, pentru a vedea daca nu cumva focul a fost pus cu rea intentie.

Hala de 6 mii de metri patrati a ars in totalitate. Dupa ore in sir in care totul s-a facut scrum inauntru, tavanul s-a prabusit. Din fericire nimeni nu a fost ranit. Pompierii sting si la aceasta ora marfa care arde mocnit si se reaprinde.

In acelasi timp anchetatorii incearca sa stabileasca de la ce a pornit incendiul de amploare. Comerciantii care aveau inauntru standuri sunt disperati ca au pierdut bani in prag de Sarbatori. Oamenii nu aveau marfa asigurata, si spun ca nici nu aveau cum sa o asigure. Motivul: intreaga cladire nu putea fi asigurata dupa ce proprietarul a fost amendat pentru nereguli in ceea ce priveste siguranta in caz de incendiu.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO