Incendiu violent la un motel din Bistrița: ”O mână criminală. Singur cum să se aprindă?”

Ultima actualizare: 11-05-2019 07:34

Un incendiu puternic a cuprins vineri noapte un motel din localitatea bistriţeană Crainimăț. Alarma a fost dată de un şofer aflat în trafic, dar din fericire nimeni nu se afla înăuntru.

Clădirea era scoasă la vânzare de mai multă vreme, iar proprietarul locuieşte în Germania.

Clădirea se află la marginea unui drum naţional, iar flăcările puternice au fost văzute de un conducător auto. Localnicii din zonă au tras o sperietură zdravănă când au văzut flăcările atât de aproape de casele lor.

"Am intrat în panică, am văzut foc. A luat amploare focul când ne-am trezit noi", spune o femeie.

Oamenii spun că de ceva vreme clădirea nu mai era locuită, iar propietarul, aflat în Germania, o avea pusă la vânzare. Însă acolo obişnuiau să mai vină oameni fără adăpost.

"Probabil cineva se mai urca acolo să doarmă, nu ştiu... Fiind din lemn tot. Mai avea înainte şi două căsuţe din alea mici, tot timpul dormeau pe aici, îi mai alungăm", spune un bărbat.

"De mulţi ani nu mai funcţionează. Nu ştiu, poate o mână criminală, că singur cum să se aprindă?... Nu-i curent, nu-i nimic", este de părere altă vecină.

Vreme de aproape două ore, pompierii au intervenit cu mai multe autospeciale cu apă şi spumă.

Ilie Dunca, ISU Bistriţa: "Ajunşi la locul intervenţiei, incendiul se manifestă violent la acoperişul clădiri pe o suprafaţă de aproximativ 200 metri pătraţi."

Poliţiştii vor începe o anchetă, pentru a stabili cu exactitate cauza incendiului. Spre norocul proprietarului, clădirea era asigurată.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO