Incendiu puternic la un depozit de mobila din Capitala. Pagube uriase dupa ce flacarile au cuprins 1.000 de metri patrati

13-03-2015 07:45


Tone de mobilier si perdele s-au facut scrum joi seara, in urma unui incendiu puternic izbucnit intr-un depozit de pe Bulevardul Ghencea din Capitala!

Deocamdata nu se stie cauza, dar intreaga cladire a fost invadata de un fum dens.

Pentru a putea localiza focarul, pompierii au actionat de la inaltime si abia dupa mai bine de doua ore au reusit sa declare misiunea incheiata.

Pagubele sunt insemnate, iar oamenii care aveau standuri cu mobila inauntru nu aveau marfa asigurata.

Focul s-a aprins in jurul orei 20:00, la o ora dupa ce toti comerciantii au plecat acasa. Un paznic a simtit miros de fum si a sunat repede la 112. Si-a dat seama cat de grava este situatia avand in vedere ca inauntru erau tone de mobila si perdele.

Focul ar fi izbucnit la parterul cladirii - adica exact acolo unde era depozitata cea mai mare parte din mobila. Fumul inecacios care a invadat intregul depozit a facut interventia pompierilor foarte dificila.

Comnerciant: "Au actionat de sus pompierii. Au spart niste geamuri si au dat cu apa de sus. Pentru ca era mult fum... Din cauza fumului n-au putut sa intre."

Daniel Vasile, purtator de cuvant ISU Bucuresti-Ilfov: "Primele echipaje au constatat ca suprafata afectata era relativ redusa, dar intreaga incinta era afectata de degajarea de fum. Per total, avem o suprafata afectata de aproximativ 1000 mp..."

Vineri, fiecare comerciant isi va evalua pagubele. Totodata, pompierii vor verifica intreaga cladire, pentru a stabili ce a provocat incendiul.
 

VIDEO PROTVPLUS.RO