Incendiu de amploare la o clădire din Sectorul 3 al Capitalei, în care erau depozitate materiale din lemn


Ultimul update: Miercuri 28 Noiembrie 2018 10:13
Data publicarii: Marti 17 Aprilie 2018 08:56
Categorie: Stiri actuale

Un incendiu puternic a izbucnit, marți dimineața, pe o stradă din Sectorul 3 al Capitalei. Coloana de fum se putea observa de la kilometri depărtare, iar flăcările mari de câţiva metri au mistuit o clădire în care erau depozitate materiale inflamabile.

 Șapte maşini de pompieri au fost trimise de urgenţă să stingă focul ce ameninţa să cuprindă şi alte case din apropiere.

 În jurul orei 8.00, zeci de oameni care locuiesc pe o stradă unde este şi sediul Registrului Comerţului au ieşit din case speriaţi. Un fum înecăcios a învăluit zona, iar când au văzut de unde venea pericolul mulţi au sunat la 112 să ceară ajutor.

Florin Secăreanu, angajat poliţia locală Sector 3: „Eram în fața sediului poliției locale, care e în apropiere, şi am observat fumul de culoare neagră. Am venit până la faţa locului şi am văzut că a izbucnit incendiul.”

La faţa locului, maşinile de pompieri au înaintat cu greu din cauza maşinilor parcate peste noapte. Casa era apărată de un gard din beton, însă flăcările erau atât de mari încât se înălţau periculos, aşa că pompierii au intervenit să prevină extinderea pârjolului.

Vecin: „Stăm într-un bloc mai înalt şi am văzut fumul şi flăcări mari. A venit un domn şi a spus că a luat foc de la nişte gunoaie."

Căpitan Adrian Marin, purtător de cuvânt ISU București-Ilfov: „Este vorba despre clădire în care erau depozitate materiale plastice şi lemnoase. Când am ajuns ardea violent. S-a prăbuşit acoperişul. Suprafaţa afectată 400 de metri pătraţi. ”

După aproximativ o oră, pompierii au reuşit să stingă flăcările. Cauza incendiului urmează să fie stabilită de către anchetatori, după ce vor analiza resturile arse şi vor sta de vorbă cu proprietarul clădirii distruse.

 

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

VIDEO PROTVPLUS.RO