Incendiu la Teatrul National din Capitala. Angajatii i-au ajutat pe pompieri sa stinga flacarile

Ultima actualizare: 15-04-2014 06:59

Foc la Teatrul National din Capitala, au anuntat sambata mai multe persoane la 112. O draperie din spatele scenei s-a aprins si a ars in cateva secunde.

Incendiul a izbucnit in sala Studio, acolo unde in aceasta seara se joaca piesa "Barfe, Zvonuri si Minciuni". Angajatii teatrului si pompierii, veniti in ajutor au reusit sa stinga flacarile, inainte sa provoace pagube prea mari.

In imagini se vede cum personalul teatrului a sarit imediat sa stinga focul care s-a intetit iute, alimentat de materialul textil.

Imediat au inceput sa curga apelurile la 112. Cand au auzit ca Teatrul National este in pericol, pompierii s-au mobilizat imediat: cinci autospeciale cu apa si spuma, doua autoscari, o masina de descarcerare si o ambulanta au ajuns in zona.

Ajunsi la locul interventiei, ardea cu flacara deschisa circa 100 de metri panza fundal si cablu electric. Flacarile au fost stinse de pompieri, dar instalatia de scena, schelele si parte din decor au fost afectate de fum.

Din cate se pare, dezastrul a pornit de la un proiector de veghe aflat in spatele scenei care s-a supraincalzit. Din fericire, anunta cei de la Teatrul National, decorurile piesei "Barfe, Zvonuri si Minciuni" care se joaca in aceasta seara nu au fost afectate. Asa ca programul ramane neschimbat.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO