Sute de elevi ai unui liceu din Capitala, evacuati din cauza unui incendiu. Brigitte Sfat a venit imediat la fiul ei

Dată publicare: 07-12-2016 09:22
Dată actualizare: 10-12-2016 07:23


Alerta de gradul zero in inima Bucurestiului. Sute de elevi de la liceul german au fost evacuati de urgenta dupa ce o mansarda din vecinatatea scolii a fost cuprinsa de flacari.

Pompierii, au trimis 8 masini de interventie si alte 3 de stingere a focului la inaltime, care nu au putut sa treaca pe strada plina de masini parcate. Doua persoane au fost transportate la spital.

La ora la care a izbucnit incendiul la liceul Goethe, cursurile erau in plina desfasurare. Fumul dens a invadat salile de curs, asa ca - pentru siguranta copiilor - s-a decis evacuarea lor de urgenta. Parintii au aflat ce s-a intamplat si au venit intr-un suflet. Printre acestia si Brigitte Sfat, sotia a lui Ilie Nastase, care are un fiu de 15 ani la liceu.

Interventia pompierilor a fost ingreunata de masinile parcate pe toata strada. In plus, nici hidrantii din zona nu aveau presiune. Initial, la fata locului au fost trimise sase autospeciale si doua autoscari de stingere a focului la inaltime, dar - pentru ca flacarile erau tot mai mari si incepeau sa se extinda - efectivul a fost rapid suplimentat.

Radu Vanca, ISU Bucuresti Ilfov: "Proprietarul ne-a spus ca sunt la mansarda butelii. Doua au explodat in timpul executarii operatiunii de stingere. Au fost afectati de fum - pana sa ajungem noi - proprietarii care au incercat sa stinga incendiul singuri."

Un barbat are arsuri grave, iar o femeie a suferit un atac de panica. Primele date arata ca incendiul ar fi fost declansat de un scurtcircuit, care s-a declansat dupa ce o femeie ar fi incercat sa incercat sa inlocuiasca un bec.

 

Sursa: Pro TV

Tags: incendiu, foc, flacari,


VIDEO PROTVPLUS.RO