Incendiu într-un cartier de la malul mării. Pompierii au rămas fără apă în timpul intervenției


Ultimul update: Miercuri 28 Noiembrie 2018 10:13
Data publicarii: Marti 18 Septembrie 2018 12:59
Categorie: Stiri actuale

Incendiu teribil, marți dimineaţă, într-un cartier aflat pe malul mării, în Constanța. O locuinţă a fost cuprinsă de flăcări uriaşe, întețite de rafalele puternice de vânt.

Focul s-a extins rapid şi la casele vecine. Zeci de pompieri s-au luptat mai bine de două ore să stingă incendiul. Autorităţile cred că focul a pornit de la un scurtcircuit. Pagubele nu au fost încă estimate.

Zeci de pompieri, dar şi localnici au încercat să stingă incendiul care se extindea fulgerător. Casa din care a pornit focul aparţine unei bătrâne care colecta cartoane, dar şi reziduuri petroliere. Ajutate de rafalele de vânt, flăcările s-au extins imediat la alte două locuinţe.

Proprietara locuinţei, o femeie în vârstă de 70 de ani, susţine că a încercat să stingă singura incendiul. Pompierii au scos-o din casă în ultimul moment.

Pompierii au rămas fără apă în timpul intervenţiei, iar până când maşinile au ajuns la hidranţi pentru a se realimenta, militarii au folosit pământul din ghivecele cu flori pentru a stăvili focul.

Anca Chiriţă, purtătoarea de cuvânt a ISU Dobrogea: ”Într-o anexă se aflau mai multe materiale inflamabile care au dus la extinderea incendiului.”

Pagubele nu au fost evaluate. Casa bătrânei este cea mai afectată. Anchetatorii cred că incendiul a izbucnit din cauza unui scurt circuit.
 

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

Incendiu violent într-un bloc din Alba Iulia. Două persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale
VIDEO PROTVPLUS.RO