Incendiu în zona Dristor din Capitală, chiar lângă o benzinărie. "Erau şi copii mici"

Dată publicare: 30-06-2019 07:34
Dată actualizare: 30-06-2019 07:38


Mobilizare de forţe, sâmbătă seară, în sectorul 3 din Capitală. Zeci de pompieri au intervenit după ce două imobile şi un restaurant au fost cuprinse de flăcări.

Pericolul a fost cu atât mai mare cu cât totul s-a petrecut în apropierea unei benzinării. Din fericire nimeni nu a fost rănit.

În imaginile surprinse de martori se vede cum înainte de lăsarea întunericului flăcări violente s-au ridicat la cer şi au pus stăpânire pe două imobile - aflate într-o curte - şi un restaurant din sectorul 3 al Capitalei.

"Eu tind să cred că mai mult de la restaurant a luat foc, pentru că noi acolo nu avem nicio priză, televizor, bucătarii pe partea cu restaurantul. Erau şi copii mici, erau mamă, tată, oameni bătrâni, femeie de 80 de ani”, spune un martor.

În total, militarii au intervenit cu 12 autospeciale cu apă şi spumă, doua autoscări şi două descarcerări. După aproximativ cinci ore, focul a fost stins.

Suprafaţa pe care s-a întins incendiul a fost de aproximativ 500 de metri pătraţi. A fost o singură victimă, o femeie cu un atac de panică."

Chiar dacă în case se aflau locatari şi în restaurant clienţi, nicio persoană nu a fost rănită. Cu toate acestea, oamenii se plâng ca totul în zona este construit fără sens, cu spaţii pea mici îmntre clădiri şi că o tragedie s-ar putea întâmpla oricând.

"Întrebaţi municipalitatea şi sectorul 3 cum au dat avizele de construcţie aici, în zona asta, pentru că sunt aiurea toate", spune un localnic.

O anchetă urmează să stabilească de la ce a pornit totul.


VIDEO PROTVPLUS.RO