Incendiu în Dâmbovița. Două familii au rămas fără acoperiș deasupra capului

Ultima actualizare: 30-08-2020 09:23

Două familii au rămas fără acoperiș deasupra capului după ce casele lor au fost mistuite de flăcări.

Un incendiu s-a produs în județul Dâmboviţa, după ce proprietarii au dat foc unor gunoaie fără să supravegheze atent zona.

Și în județul Bacău mai multe echipaje de pompieri au luptat mai bine de 3 ore cu flăcările care au cuprins o locuinţă.

În ambele cazuri se efectuează cercetări.

Munca de o viaţă a unei familii din localitatea Urecheşti, judeţul Bacău, a fost distrusă de un incendiu puternic. Vecinii au fost cei care au dat alarma, când au văzut flăcări şi fum ieşind de sub acoperiş. În scurtă vreme casa ardea ca o torţă.

Mai multe echipaje de pompieri au luptat cu flăcările 3 ore şi au reuşit să salveze proprietăţile învecinate.

Vecinii au scos mai multe butelii din curte pentru că exista pericol de explozie. O echipă de specialişti ISU cercetează acum ce anume a provocat incendiul.

Şi în Dârza, județul Dâmboviţa, o locuință și o anexă au fost mistuite de flăcări, după ce proprietarii au făcut greșeala să dea foc unor gunoaie fără să supravegheze atent zona. În scurt timp, din cauza vântului, limbile de foc s-au răspândit cu repeziciune și amenințau și o altă locuință.

Vecinii au sărit imediat cu gălețile cu apă. La faţa locului a ajuns și un echipaj de la pompieri. În cele din urmă incendiul a fost lichidat, dar pagubele lăsate în urmă sunt importante. Proprietarii și-au asumat vina pentru cele petrecute și vor suporta daunele.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO