Incendiu dupa incendiu la un mall din Arad. Pompierii au fost chemati pentru a doua oara, dupa ce stinsesera deja flacarile

Ultima actualizare: 22-12-2014 07:04

Un incendiu a izbucnit, vineri dimineata la acoperisul, unui mall din Arad. Peste 200 de persoane, angajati si clienti care erau la cumparaturi, au fost evacuate de urgenta.

Trei echipaje de pompieri au reusit sa stinga in mai putin de o ora focul care ardea mocnit.

Vineri dimineata, in jurul orei 8, un incendiu de mici proportii a izbucnit in zona locului de joaca pentru copii. Pompierii au intervenit si au reusit sa stinga rapid flacarile, insa pentru ca fumul sa fie evacuat au fost turate la maxim motoarele instalatiei de ventilatie. Dupa doua ore, acestea s-au incins si s-a produs un scurtcircuit la instalatia electrica care a inceput sa arda.

Incendiul s-a extins la acoperisul mall-ului si a fost nevoie de interventia pompierilor. Pentru mai multa siguranta, toti oamenii care se aflau in cladire au fost evacuati. Din fericire nimeni nu a fost ranit. Reprezentantii mall-ului urmeaza sa evalueze pagubele si o masina de pompieri va ramane in apropiere pentru a se preveni orice alt incident.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO