Incendiu de amploare în Mureş. Flăcările au cuprins un depozit de materiale

Ultima actualizare: 28-11-2018 10:13

Incendiu de proporţii la Târgu Mureş. Flăcări uriaşe au izbucnit în curtea unui depozit de materiale de construcţii, iar localnicii au intrat în panică, mai ales că în apropiere sunt mai multe case şi o biserică.

Din fericire, focul a fost stins înainte să se ajungă la o tragedie.

Incendiul a izbucnit în curtea unei societăţi comerciale. Mai multe materiale de construcţii depozitate acolo s-au aprins şi în scurt timp a început să se înalțe o coloană de fum gros, ce putea fi observată de la zeci de metri distanţă.

Martoră: "Să stai aici şi să vezi flăcări mari de 20 de metri.."

Martor: "Era fum mare. Era deasupra casei toată flacără. Am văzut flăcări mari."

Flăcările s-au extins rapid, alimentate de materialele inflamabile aflate în curte, şi exista pericolul să ajungă şi la casele şi biserica din apropiere.

Martor: "E depozit de construcţii. Eu am venit de jos era fumul mare. Peste linia de telefoane, vă gândiţi, putea să vină şi la casa vecinului, ne-am speriat tare că iau foc toate casele."

La faţa locului au ajuns de urgenţă mai multe echipaje de la pompieri, dar şi ambulanţe. Din fericire, nu a fost nimeni rănit. Intervenţia celor de la ISU a fost însă una solicitanta şi s-a încheiat după mai bine de o oră.

Col. Sebastian Oltean, ISU Mureş: "Rra pericol de propagare la celealte case. Incendiul a fost localizat repede."

Ancheta urmează să stabilească acum dacă focul a pornit accidental, în urma unui scurt circuit sau este vorba despre o mână criminală.

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO