Încăierare generală, în Bacău. În tânăr care a vrut să-și apere părinții a ajuns după gratii

Ultima actualizare: 28-11-2018 10:13

Un tânăr de numai 19 ani, din Bacău, şi un bărbat de 59 au ajuns după gratii, anchetaţi pentru o încăierare generală, unde amândoi au sărit cu cuţitul. În scandal au fost implicate cinci persoane, printre care mama tânărului şi un prieten de-al său.

Scandalul a început când bărbatul de 59 de ani a venit acasă la părinţii tânărului, cu intenţia de a continua un chef început la barul din sat. Băiatul de 19 ani şi tatăl său s-au luat la ceartă cu musafirul nepoftit. S-a ajuns la bătaie, iar tânărul l-a înjunghiat pe bărbatul mai vârstnic.

Veronica Miclăuş, victima: ”I-a zis să aducă vin şi băiatul i-a zis să iasă afară. El a zis nu şi băiatul s-a enervat şi a sărit la el. A intervenit bărbatul meu şi amândoi l-au doborât şi a căzut pe masă. I-au dat cu pumnii şi cu picioarele.”

Victima, plină de sânge, s-a refugiat iniţial sub o masă. După câteva minute şi-a revenit şi i-a rănit, la rândul său, pe mama băiatului şi pe un prieten de familie.

Gazdele au sunat la 112. Femeia şi bărbatul de 39 de ani au fost transportaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Bacău.

Mirela Romaneţ, purtător de cuvânt Spitalul Bacău: ”Femeia a avut o plagă înjunghiată în hemitoracele stâng, iar bărbatul, mai multe plăgi prin înjunghiere laterocervicale. Din punct de vedere medical, situaţia femeii este mai bună pentru că este şi stabilizată, iar bărbatul este mai grav.”

Cristinel Ciocântă, şef secţia penală a tribunalului Bacău: ”Primul inculpat este cercetat pentru tentativa de omor, iar cel de-al doilea pentru tentativă omor calificat.”

Atât tânărul de 19 ani, cât şi musafirul nepoftit au ajuns după gratii.

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO