In cea mai mare discretie posibila, Gigi Becali a primit o noua permisie de 5 zile. Nici macar Hagi nu stie ce program are

Ultima actualizare: 30-12-2014 07:13

George Becali a primit o noua permisie de 5 zile, pe care sa o petreaca alaturi de familie.

Este pentru a 3-a oara de cand a fost incarcerat, cand milionarul din Pipera este recompensat cu zile de libertate. Nimeni nu stie ce program si-a facut Becali, insa nasul sau Gheoghe Hagi crede ca de Craciun a luat masa in familie.

Ultima data cand si-a vizitat familia, George Becali a iesit din penitenciar in luna septembrie. Si atunci, vizita lui a fost in mare secret, nimeni nu a stiut cand a plecat de la Penitenciarul Poarta Alba sau cand a ajuns acasa, nici macar vecinii sai.

Prima permisie de 5 zile, Becali a primit-o in luna mai. Atunci, peste tot unde a fost, a vorbit minute in sir cu presa. Declaratiile facute la TV l-au costat insa la intoarcerea in penitenciar anumite drepturi, fiind sanctionat de conducere. Timp de 9 saptamani nu a mai primit pachet de acasa, i-a fost interzis accesul la magazinul inchisorii si dreptul de a iesit la munca fara insotitor. De frica sa nu isi piarda cumva si dreptul la permisii, Becali a devenit aproape invizibil la urmatoarele iesiri din inchisoare. Nici macar rudele apropiate nu stiu exact cum isi petrece timpul.

Gheorghe Hagi: "Eu am luat masa de Craciun cu familia mea, cu sotia lui Gica, el cu familia lui, probabil, nu stiu."

Este cunoscut faptul ca, atunci cand nu vrea sa fie vazut, Gigi Becali foloseste o anumita intrare sa ajunga pe domeniul sau din Pipera. Este foarte posibil ca si de aceasta data sa fi ajuns acasa tot pe aici.

Din cei 3 ani si jumatate de inchisoare pe care i-a primit in dosarul schimburilor de teren cu MApN, Gigi Becali a ispasit deja un an si jumatate. Daca lucrurile merg bine pentru el, ar putea fi liberat conditionat in toamna anului viitor.
 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO