In bloc cu dusmanul.Un barbat, arestat pentru ca si-a batut vecina pana la moarte si apoi a jefuit-o

Ultima actualizare: 13-07-2012 02:32

Este finalul unui infiorator dosar de crima deschis in Bucuresti acum doua saptamani. O femeie de 48 de ani era atunci gasita ucisa in cada, iar politistii tocmai au anuntat ca i-au capturat pe criminali.

Un vecin de palier, Adrian Pacila, si complicele sau, un barbat care mai trebaluia prin imobil, Nicolae Ochisor. Chemati sa ii dea o mana de ajutor, s-au transformat in fiare ca sa fure.

Vecinii sunt oripilati de acest caz, mai ales ca aveau incredere in cei doi.

"Intra in casa, ii dadeam cheile, manca la mine, era baiat bun", a spus administrtorul de bloc.

Oamenii spun ca cel care l-a impins la rele este cel de-al doilea suspect. Un barbat care mai ajuta la dusul gunoiului in bloc.

Cei doi au povestit cum victima i-a rugat sa intre in casa ei, sa ii repare o teava la baie. Acolo au atacat-o, au batut-o pana la moarte si apoi au jefuit-o.

"Au luat bani pe care i-au cheltuit, au luat bijuterii pe care le-au amanetat", a precizat Diana Sarca, purtator de cuvant al Politiei Capitalei.

Apoi au disparut din cartier. Pacila a fost gasit marti dimineata intr-o duba abandonata pe malul lacului Morii. Isi facuse culcus acolo. Celalalt a fost ridicat de pe strada. Au plecat de la locul faptei in huiduielile multimii.

Sunt acuzati de omor deosebit de grav si risca inchisoare pe viata.

 

 

 

 

 

 

Citeste și...
Parteneri