Împușcături la Constanța. Polițiștii au încheiat scandalul cu amenzi

Dată publicare: 18-03-2021 10:19
Dată actualizare: 18-03-2021 10:24


pistol

Un bărbat a fost împușcat joi în Constanța, cu un pistol cu bile, într-un scandal. Poliția a dat amenzi de 7.000 de lei persoanelor implicate în conflict, iar arma a fost confiscată.

 

Bărbatul care a fost împușcat lovise un tânăr, iar apoi o altă persoană din grupul acestuia a tras mai multe focuri către acesta cu un pistol cu bile, de airsoft, au stabilit polițiștii, care au împărțit amenzi participanților la scandal, relatează news.ro.

În scandalul din Constanța au fost implicați șase bărbați, a reieșit din anchetă.

„Din cercetări a reieşit faptul că patru dintre aceştia, cu vârste cuprinse între 16 şi 22 de ani, s-ar fi deplasat pe strada Bravilor din municipiul Constanţa pentru a purta o discuţie cu un tânăr de 18 ani, pe fondul unor nemulţumiri anterioare fiind iscat un scandal. Întrucât cel din urmă a considerat că ar exista posibilitatea escaladării conflictului, a cerut ajutorul tatălui său, de 45 de ani, care, ajuns la faţa locului, l-ar fi lovit cu pumnul în zona feţei pe unul dintre tineri”, a precizat IPJ Constanţa.


Polițiștii au mai stabilit apoi că un tânăr de 17 ani avea asupra sa un pistol de tip airsoft cu bile din plastic pe care i l-a dat băiatului de 16 ani, care a tras mai multe bile asupra bărbatului de 45 de ani.

IPJ Constanţa a menţionat că persoanele participante la scandal nu au depus plângere penală pentru infracţiunea de lovire sau alte violenţe.

Sursa: Pro TV


VIDEO PROTVPLUS.RO