Focuri de arma si urmariri in trafic in Capitala. Vizata, o grupare ce jefuia oameni de afaceri

13-06-2013 14:12

Focuri de arma si urmariri in trafic in Capitala. ...
Focuri de arma si urmariri in trafic in Capitala. ...

Protagonistii sunt membrii unei grupari care jefuia oameni de afaceri care transportau sume mari de bani fara nicio masura de securitate.

Politistii bucuresteni urmareau aceasta banda de cateva luni. Cand suspectii au atacat un cetatean iranian, fortele de ordine au incercat sa-i captureze. O urmarire in care s-au tras zeci de cartuse s-a incheiat cu capturarea a trei suspecti.

La aceasta ora, politistii perchezitioneaza locuintele acestora dar si pe cele ale presupusilor complici ai acestora.

Prima incercare de a-i opri pe doi dintre suspecti, aflati intr-o masina, s-a petrecut pe strada Ciocarliei din Capitala.

Un martor povesteste ca un politist a inceput sa traga asupra masinii, in incercarea de a-i trage pe suspecti in afara autoturismului. Panicati, suspectii au reusit sa sparga barajul politiei si sa mearga mai departe catre strada Fundeni.

Mai multe masini parcate regulamentar au fost lovite in timpul urmaririi. Politistii i-au urmarit cativa kilometri in trafic incercand sa-i opreasca. La Instititul Oncologic Bucuresti i-au blocat.

"Au venit de pe pod si au tras aici pe pod cateva focuri si apoi aici 6 focuri", povesteste un martor.

In masina interceptata erau doi suspecti. Indivizii au fost imobilizati si dusi la spital pentru investigatii medicale.

La fata locului au ramas masinile avariate si criminalistii care au numarat 17 urme de glont pe autoturismul suspectilor.

Nici nu au apucat sa-si traga bine sufletul dupa actiunea in forta, ca politistii au primit vesti de la colegii plecati in urmarirea unui al treilea suspect: fusese identificat in zona bulevardului Barbu Vacarescu.

De data aceasta, perchezitia masinii a fost cu noroc pentru politisti. Au gasit in portbagaj zeci de mi de lei. Banii i-ar apartine unui cetatean strain ce fusese talharit joi dimineata in cartierul Pantelimon. Acesta plecase de acasa, cu un rucsac plin, cand a fost atacat de cei trei suspecti.


VIDEO PROTVPLUS.RO