Impuscat in lanul de porumb. Un tanar de 20 de ani a scapat la milimetru dintr-un atac inexplicabil

Ultima actualizare: 26-10-2012 23:44

Unui tanar de 20 de ani din Neaua, judetul Mures, nu-i vine sa creada nici acum ca a scapat cu viata. Asupra lui s-a tras din senin in toiul noptii, pe cand isi pazea lanul de porumb de animalele salbatice.

Tanarul le-a povestit anchetatorilor ca nu a avut timp sa reactioneze sau sa vada cine a tras asupra lui. A auzit doar cum s-a descarcat o arma si apoi a simtit o durere in bratul drept. Imediat a vazut cum demareaza o masina alba, cu numar de Brasov.

Plin de sange, tanarul a ajuns acasa, iar parintii au sunat la 112.

Nici ceilalti sateni nu dorm linistiti. Din cauza animalelor salbatice, ei trebuie sa isi pazeasca culturile in fiecare noapte, dar se tem ca oricand pot nimeri in bataia pustii vreunui braconier.

Tanarul se afla in afara oricarui pericol, spun medicii pentru ca bratul nu a fost strapuns, iar rana este superficiala. Politistii fac cercetari si incearca sa il gaseasca pe cel care a folosit arma. Deocamdata nu se stie tipul acesteia, insa tricoul tanarului a fost dus la expertiza.

Nu poate fi vorba despre vreo razbunare, spune victima, si cel mai probabil cel care a tras l-a confundat in toiul noptii cu vreun animal salbatic. Nici nu e de mirare, completeaza si satenii care confirma ca braconajul este in floare la ei in zona. Daca va fi gasit, tragatorul va fi cercetat pentru nerespectarea regimului armelor si munitiilor.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO