Imaginile surprinse înainte ca Neagoe să facă infarct. Jucătorii au început să se roage


Ultimul update: Luni 22 Iulie 2019 19:29
Data publicarii: Luni 22 Iulie 2019 18:17
Categorie: Stiri actuale
Eugen Neagoe

Sănătatea este acum cel mai important trofeu pentru Eugen Neagoe, antrenorul echipei de fotbal Dinamo București.

El a suferit duminică seara un infarct, în timpul meciului cu Universitatea Craiova. Neagoe a fost resuscitat și dus imediat la spital. Este în stare stabilă și a reușit să comunice cu familia și colegii. După acest șoc, va avea nevoie de repaus câteva luni, spun medicii.

Era minutul 25 al partidei dintre Dinamo şi Universitatea Craiova, pe Naţional Arena, când antrenorul Eugen Neagoe s-a simitit rău.

În imagini se vede cum încearcă să-şi adune puterile, să-şi revină. Bea apă, dar starea lui se agravează brusc.

În acele momente de panică, medicii încercau să-i salveze viaţa tehnicianului, iar pe teren jucătorii au început să se roage pentru sănătatea lui.

În vârstă de 51 de ani, antrenorul echipei Dinamo ar fi suferit un stop cardio-respirator.

Antrenorului i s-a făcut rău pe banca tehnică, şi-a pierdut cunoştinţa, iar medicii prezenţi pe stadion pentru a acorda primul ajutor au intervenit de urgenţă şi l-au resuscitat. Abia după 15 minute, atât cât a durat stabilizarea lui Eugen Neagoe, acesta a fost transportat cu o ambulanţă la Spitalul Floreasca, unde e internat şi în aceste momente.

După primele 12 ore petrecute la terapie intensivă, acesta a fost mutat în secţia de cardiologie. Starea lui este stabilă şi comunică, însă va rămâne sub observaţie încă cel puţin câteva zile. Medicii avertizează că după un astfel de şoc la nivelul inimii, e nevoie de un repaus de cel puţin 3 luni. 

Câţiva colegi, speriaţi de cele întâmplate, au reuşit să stea de vorbă cu Eugen Neagoe.

Florin Prunea: ''Este un diagnostic grav, spre foarte grav. A fost spre un stop cardiac chiar. Dumenzeu a făcut ca el să fie printre noi.

Nu vreţi să ştiţi cuvintele doctoriţei şi până l-au defibrilat. A durat o veşnicie. Mi-am văzut toată viaţa alături de el, a avut foarte mare şansă. Important e că e în viaţă, asta e important acum.''

Meciul a fost reluat după jumătate de oră, iar Dinamo a pierdut partida în fața Universităţii Craiova cu scorul de 2 la 0.

Antrenorul a fost sfătuit de membrii familiei şi chiar de managerul sportiv al clubului de fotbal Universitatea Craiova să ia o pauză după acest episod şi să se odihnească, pentru că sănătatea lui este cel mai important trofeu.

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO