Imagini cu hoțul care a jefuit o bancă din Craiova. A furat 20.000 de lei

Ultima actualizare: 26-01-2019 20:26

Poliţiştii încearcă să dea de urma bărbatului care a pus la cale vineri un jaf armat la o bancă din Craiova şi a fugit cu 20 de mii de lei.

Individul a intrat cu faţa acoperită în sucursală şi le-a ameninţat cu un pistol pe cele două angajate, care au apucat să cheme ajutoare abia după ce individul a dispărut.

Bărbatul a aşteptat ca în bancă să nu fie niciun client, apoi a dat lovitura, după un plan bine pus la punct, spun anchetatorii.

În imaginile surprinse de camerele de supraveghere se vede cum hoţul intră foarte calm, cu capul aplecat, îşi scutură picioarele de zăpadă la intrare, apoi se îndreaptă liniştit către casierie, ducând mâna la buzunar unde, probabil, avea arma.

Mihaela Gîrd, purtător de cuvânt IPJ Dolj: "În momentul producerii evenimentului, în agenţia respectivă erau două angajate, asupra cărora nu au fost exercitate acte de violenţă fizică."

Bărbatului i-a fost extrem de uşor să se facă nevăzut după comiterea jafului, deoarece agenţia bancară nu avea paznic. 

Imediat după incident, o angajată a apăsat butonul de panică, în timp ce colega ei a sunat la 112. Totul s-a petrecut atât de repede, încât nici vânzătorii de la magazinele de lângă bancă nu au apucat să-l vadă pe suspect.

Poliţiştii au un cerc de suspecţi şi încearcă acum să dea de urmele celui care a comis jaful. Bărbatul va ajunge în spatele gratiilor şi riscă până la 10 ani de închisoare.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO