Imagini camera de supraveghere: un barbat necunoscut da foc unei limuzine de zeci de mii de euro

Ultima actualizare: 22-10-2012 08:36

O limuzina de zeci de mii de euro a fost incendiata in centrul Capitalei, la cativa pasi de o terasa plina de clienti. Deocamdata nu e foarte clar motivul acestui gest si nici identitatea celui care l-a comis.

Momente de panica pentru proprietarii, angajatii dar si clientii unui restaurant din centrul Capitalei. Miercuri noaptea, putin dupa ora 12 masina patroanei, un Cadillac Escalade, s-a aprins ca o torta.

Chipul incendiatorului a fost susprins si de camera de supraveghere a localului. In imagini se vede un ins nu tocmai inalt care se apropie de masina parcata in fata restaurantului. Poarta o jacheta, iar pe cap are o sapca, menita probabil sa-i protejeze chipul, dar complet ineficienta. Dupa ce se asigura ca nu il deranjeaza nimeni, nici macar clientii aflati pe terasa la doar cativa metri de el, scoate doua sticle din care imprastie pe capota masinii un lichid inflamabil. Nu se multumeste cu atat si stropeste si sub motor pentru a fi sigur ca flacarile se vor intinde.

Focul a fost stins de cei aflati in local, pana sa ajunga pompierii. Chiar daca a distrus o mica parte din limuzina, pagubele sunt mari, mai ales ca polita de asigurare pentru asemenea incidente expirase, spune proprietara, cu doar doua saptamani in urma.

Desi au trecut aproape patru zile de la incendierea limuzinei, politistii nu au inca un suspect. Asta chiar daca au imaginile care infatiseaza atacatorul chiar in momentul in care da foc masinii. De folos le vor fi si camerele de supraveghere montate pe sediul ANAF care pot infatisa nu doar identiotatea agresoruluii ci si a eventualilor complici aflati in zona in seara atacului.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO