iLikeIT: Telefoanele care pot securiza criptomonedele


Ultimul update: Miercuri 28 Noiembrie 2018 10:13
Data publicarii: Miercuri 24 Octombrie 2018 10:36
Categorie: iLikeIT

HTC a lansat un nou model de telefon care poate fi cumpărat doar cu criptomonede. Folosește aceeași tehnologie din spatele Bitcoin ca să țină datele personale în siguranță și doar pe smartphone-ul utilizatorului.

HTC încearcă să ne arate un telefon care conţine o bucăţică de cip, care poate să-ţi securizeze banii dacă ai criptomonede.

HTC a arătat, marţi, HTC Exodus 1, supranumit şi Genesis Block Exodus Phone. Este un smartphone de top, de ultimă generaţie, puternic înrudit cu HTC U2 Plus. Este un telefon dotat cu două camere, Snapdragon 845 (cel mai nou procesor pentru mobile), multă memorie RAM şi capacitate de stocare, o cameră bună.

HTC a luat această platformă (platforma blockchain - n.r.) şi a făcut-o mai sigură. Exodus se poate cumpăra cu Bitcoin şi costă echivalentul a 1.000 de dolari la preţul Bitcoinului de astăzi (0,15 bitoini).

Mai există un proiect similar, se numeşte "Finney", iar acesta este şi mai scump. Acesta are, în interior, un portofel electronic pentru criptomonede.

Dacă sunteţi interesaţi de criptomonede, să nu le mai țineți online. Încercaţi să le păstraţi pe un portofel numit "Cold Storage" (Stocare Rece), care nu este conectat la Internet.

Banii pe care-i aveţi pe un Ledger Nano S, unul dintre cele mai bune portofele. O alternativă bună este un portofel "Trezor".

Odată ce criptomonedele sunt stocate pe un astfel de dispozitiv, ele nu mai pot fi furate.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

iLikeIT. Cea mai performantă dronă de pe piaţă are 8 camere pentru poziţionare
iLikeIT. Istoria laptopurilor în ultimii 20 de ani
Smartphone-ul cu care poți încărca alte telefoane. Costă 1.000 de euro