Telenovela Ilie Năstase - Brigitte: fostul tenismen, acuzat că i-a furat pantofii

Ultima actualizare: 28-11-2018 10:13

Ilie Năstase este implicat într-un nou scandal mediatic. Fostul tenismen este acuzat de soţia sa, Brigitte, că a intrat abuziv în locuinţă în care femeia se mutase după despărţire şi că i-ar fi furat genţi şi pantofi.

Aflată în concediu în afara ţării, Brigitte a sunat la 112 şi a reclamat presupusa spargere. Poliţiştii au mers la fața locului şi au descoperit că Năstase a intrat pe fereastră, a luat mai multe lucruri şi a plecat. Fostul tenismen susţine că a recuperat doar ce i-a dăruit nevestei în timpul relaţiei.

Ilie Năstase a mers în Pipera, unde s-a mutat de câteva luni Brigitte, ultima soţie de care vrea să divorţeze. Fostul sportiv ar fi intrat în vila pe fereastră, după ce a constatat că uşa e închisă, susţine bona filipineză, care se afla în imobil.

Menajera filipineză: "I-am spus: domnule, vă rog, nu mergeţi în dormitor că nu este nimeni înăuntru. Sunt doar eu în casă. A luat şi două tablouri de aici de pe perete "

Bona a povestit că a sunat-o pe Brigitte când a văzut că Ilie Năstase ia mai multe articole vestimentare, pantofi, un parfum dar şi câteva genţi scumpe. Soţia lui Năstase, aflată în Turcia, a cerut ajutor la 112.

Brigitte Sfăt: "Menajera era foarte speriată. Am înțeles că s-a intrat prin geam."

Mai mulţi agenţi au ajuns la adresa de unde au luat amprente. Poliţiştii au deschis acum un dosar penal în rem pentru furt şi urmează să îl audieze şi pe Ilie Năstase.

Fostul tenismen recunoaşte că a mers acasă la Brigitte însă spune că nu a făcut altceva decât să ia ce era al lui. Năstase neagă că a intrat pe fereastră.

Ilie Năstase: "Casa e și a mea, cum, să îmi sparg casa mie?!, că nu înțeleg. Ce fereastră.... eu am luat doar ce e al meu...pantofii mei".

Cum casa cumpărată de Brigitte este dobândită în timpul căsătoriei, iar bunurile soţilor sunt comune, este posibil ca poliţiştii să nu confirme intrarea prin efracţie şi furtul unor bunuri valoroase.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO