Ce au descoperit hoții când au deschis seiful furat dintr-o brutărie din Capitală

Ultima actualizare: 07-02-2020 18:30

Jaf ca în filmele de comedie în Capitală. Patru tineri au fost reţinuţi după ce au furat un seif gol! Indivizii, cu vârste între 18 şi 24 de ani, credeau că dau lovitura vieţii lor, dar s-au trezit şi fără bani şi cu poliţiştii la ușă.

Întâmplarea s-a petrecut în Sectorul 1 al Capitalei, foarte aproape de Piaţa Victoriei. Protagonistul acestui furt este chiar un fost angajat al brutăriei unde s-a dat spargerea, care avea chiar şi o cheie de rezervă.

Aceasta a intrat în biroul patronului, unde ştia că se află acel seif. Credea că înăuntru se află o sumă mare de bani, aşa că şi-a adus cu el trei prieteni.

A folosit acea cheie, au intrat ca la ei acasă, au furat seiful, l-au cărat până acasă şi au constatat acolo că, de fapt, seiful era gol. Au reuşit totuşi să plece cu bunuri ce valorează puţin peste 10.000 de lei.

Poliţiştii de la Invetigatii Criminale au verificat imaginile de pe camerele de supraveghere şi aşa au ajuns să facă percheziţii în Călăraşi şi în Bucureşti.

Joi i-au adus la audieri, i-au reţinut şi astăzi au fost arestaţi preventiv cei patru indivizi care credeau că au dat lovitura vieţii lor, când de fapt nu a fost aşa. Ei vor trebui să dea mult mai multe explicaţii pentru că sunt bănuiți de fapte asemănătoare.

Citeste și...
Parteneri