Hotii au furat acumulatorii felinarelor, in parcul din fata Primariei Timisoara. Gardul, recent scos din ordinul edilului

Ultima actualizare: 21-07-2017 07:11
panou_acumulatori

Chiar daca este la doi pasi de primarie, hotii au lasat in intuneric unul dintre cele mai frumoase parcuri ale Timisoarei. Au furat acumulatorii stalpilor de iluminat, dar niciun politist local care patruleaza prin zona nu au vazut nimic.

Parcul Justitei a fost redeschis oficial in decembrie 2015, dupa un process de modernizare care a costat 2,09 milioane de lei, cea mai mare parte a banilor provenind din fonduri neramburabile. Printre alte lucrari, in Parcul Justitiei au fost montati si 23 de stalpi cu panouri fotovoltaice, astfel incat aleile sa fie iluminate cu ajutorul energiei solare.

De asemenea, a disparut gardul, spre incantarea primarului Nicolae Robu, care spunea ca „parcul arata mult mai bine acum, cu aceasta deschidere a sa, te imbie pur si simplu sa vii in el”.

Desi se afla peste drum de primarie, iar politistii locali de la “una dintre cele mai performante institutii din Romania", cum spune Robu, patruleaza prin zona, nimeni n-a vazut vreun hot.

Parcul Justitiei este acum in intuneric, dupa ce au fost furati 21 din cei 23 de acumulatori ai stalpilor de iluminat.

„Intr-adevar, au fost furati acumulatorii. Hotii au mai lasat doar doi. S-a facut plangere la Politie. Au fost comandati acumulatori noi si in cateva zile situatia va fi remediata”, a explicat, pentru deBanat.ro, viceprimarul Dan Diaconu.

Nu se stie unde erau politistii locali in momentul furtului. 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO