Oferte tentante la munte. Prețurile pornesc de la 80 de lei de persoană


Ultimul update: Marti 19 Martie 2019 20:43
Data publicarii: Marti 19 Martie 2019 19:18
Categorie: Stiri actuale

Hotelierii de la munte vin cu tot soiul de oferte. Vă așteaptă cu petreceri tematice sau după caz, cu ghizi dispuși să va ducă în drumeții.

Un studiu realizat de o platformă online de rezervări arată că 77 la sută dintre utilizatori au în plan o escapadă, până la sfârșitul lunii aprilie.

Unele pensiuni și hoteluri de la munte colaborează cu ghizi care îi preiau pe turiști de la recepție și îi duc în drumeții. Prețurile pornesc de la 80 de lei de persoană, iar pachetele care includ și un prânz la o stană costă 120 de lei.

„La stână sunt așteptați acei turiști cu bulz, cu mămăligă, produse tradiționale din zonă. Cel mai spectaculos este la 7 izvoare, unde omul poate să își ia apă pură. Se spune că e cea mai pură apă din Europa”, spune Andrei Tomescu, ghid montan. 

În Poiana Brașov, un hotelier a recreat tărâmul elfilor. Aici copiii pot să se joace cu personaje fantastice. 

„Am amenajat 6 camere escape, unde cei mari pot să descopere indiciile să iasă afară. Pentru copilași colaborăm cu animatori, în fiecare zi avem alte tematici, povești pe care le oferim cu diverse personaje”, spune Mirabela Bârsan, reprezentant hotelier. 

„Eu călătoresc des în State, acolo sunt diferite servicii pentru copii, pentru animație, chiar și pentru câini”, a spus un turist. 

La o vilă din Bușteni, turiștii au inclusă și o lecție de istorie. Clădirea i-a aparținut unui celebru general care a luptat în Cel de-al Doilea Război Mondial.

Dacă ajungeți la Sinaia sunteți așteptați la petreceri cu măști, ori la seri cu foc de tabăra. Aici turiștii beneficiază de transfer la gara sau la aeroport la orice ora.

„Dacă nu ar fi aceste servicii turiștii s-ar plictisi, după o zi, două ar pleca”, a mai spus un bărbat. 

Pentru escapadele de câteva zile, românii caută în special hoteluri și pensiuni cu restaurant, piscină și saună, potrivit unui studiu realizat de HOTEL GURU - o platformă de rezervări online la care au răspuns peste 2000 de utilizatori. Aproape 60% dintre cei chestionați au declarat că au la dispoziție între 500 și 1000 de lei pentru 3 zile.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

VIDEO PROTVPLUS.RO