Grupare din Timișoara, specializată în trafic de droguri de mare risc, destructurată de DIICOT

Ultima actualizare: 09-03-2020 14:30
Droguri
Politia Romana

Autoritățile române au destructurat o grupare specializată în trafic de droguri de mare risc după o serie de pecheziții efectuate săptămâna trecută, în urma cărora au găsit sute e compriamte de ecstasy și o cantitate de cannabis.

„Poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Timişoara – Serviciul Antidrog, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – S.T. Timişoara, au acționat pentru destructurarea unei grupări specializate în trafic de droguri de risc și mare risc și au efectuat, la data de 5 martie a.c., 4 percheziții domiciliare” a transmis DIICOT într-un comunicat.

În urma activităților, au fost ridicate 318 comprimate de ecstasy, cannabis, un cântar electronic și un grinder.

Începând cu anul trecut, în județul Timiș, ar fi acționat o grupare infracțională ce ar fi fost implicată în traficul intern de droguri de risc și mare risc, respectiv cannabis, cocaină, ecstasy pe care le-ar fi comercializat inclusiv în cluburile din zona complexului studențesc din Timișoara.

5 persoane, cu vârste cuprinse între 21 și 27 de ani, au fost conduse la audieri, iar față de 3 dintre acestea, a fost dispusă reținerea pentru 24 de ore.

Ulterior, au fost prezentate instanței, care a dispus măsura arestării pentru 2 dintre acestea și pentru o persoană, măsura controlului judiciar.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul Direcției Operațiuni Speciale din cadrul I.G.P.R.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO