Gorj: Traficul rutier pe DN 67 C, catre statiunea Ranca, inchis din cauza viscolului

Ultima actualizare: 25-02-2013 00:33
zapada

Traficul rutier pe DN 67 C, catre statiunea Ranca din judetul Gorj, a fost inchis, vineri la pranz, de angajatii Drumurilor Nationale, din cauza viscolului puternic, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit sefului Sectiei Drumurilor Nationale din Gorj, Ion Tudor, circulatia a fost inchisa pe DN 67 C, intre Novaci si Ranca, in urma viscolului, iar la fata locului intervin drumarii cu utilaje de deszapezire.

"Avem opt utilaje in statiune, inca trei sunt pe drum pentru a veni aici, iar in caz de nevoie, cu un utilaj de deszapezire in fata putem asigura accesul la orice masina de interventie. Nu avem probleme cu turistii, in statiune toata lumea este bine, iar in urmatoarele ore, in functie de conditiile meteorologice, putem da drumul masinilor sa circule pe un sens, cu un utilaj-doua de deszapezire in fata", a spus Ion Tudor.

Circulatia rutiera este blocata intre kilometrii 16-30, viscolul si ninsoarea puternica manifestandu-se cu precadere intre kilometrii 25-30, respectiv in zona de acces spre statiunea Ranca. La fata locului se afla si seful Serviciului Politiei Rutiere Gorj, comisarul sef Dumitru Tatomir.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO