Gigi Becali a pierdut procesul cu armata. F.C. Steaua trebuie sa plateasca despagubiri de 400.000 €


Ultimul update: Duminica 23 Septembrie 2012 23:55
Data publicarii: Marti 18 Octombrie 2011 13:00
Categorie: Stiri actuale

Tribunalul Bucuresti a decis, marti, ca FC Steaua sa plateasca Clubului Sportiv al Armatei Steaua aproximativ 400.000 de euro, bani reprezentand chiria restanta, utilitati si penalitati de intarziere pentru baza sportiva din Ghencea.

Clubul Sportiv al Armatei Steaua a chemat in instanta FC Steaua deoarece aceasta nu a platit chiria si utilitatile pentru baza sportiva din Ghencea in perioada iulie 2010 - august 2011.

Echipa patronata de Gigi Becali a renuntat sa mai evolueze pe stadionul din Bulevardul Ghencea de la inceputul sezonului.

Finantatorul stelist s-a plans de chiria foarte ridicata pe care trebuia sa o plateasca pentru ca echipa sa evolueze pe Stadionul Steaua si a renuntat sa mai foloseasca terenurile din complexul sportiv din Bulevardul Ghencea.

Echipa Steaua a evoluat in partidele de pe teren propriu pe arenele din Ploiesti, Buzau si Cluj si a anuntat ca in urmatoarea perioada va evolua pe Arena Nationala.

Becali se afla in conflict cu MApN legat de stadionul din Bulevardul Ghencea si de sigla Steaua.

Clubul Sportiv al Armatei Steaua a sustinut ca FC Steaua are datorii de 250.000 de euro, reprezentand chiria neachitata din ultima perioada.

Totusi, CSA Steaua si-a exprima disponibilitatea de a ceda arena si terenurile de antrenament gruparii patronate de Gigi Becali, cu conditia sa fie achitate toate datoriile.

Armata cere de la FC Steaua suma de 600.000 de euro pentru nefolosinta stadionului din Ghencea
Egalul din Cipru a lasat Steaua fara antrenor. Roni Levi si-a dat demisia. Cine il inlocuieste
VIDEO PROTVPLUS.RO