Gest extrem al unei femei din Argeș. A încercat să se sinucidă după ce a fost eliberată


Ultimul update: Luni 25 Noiembrie 2019 17:47
Data publicarii: Luni 25 Noiembrie 2019 16:13
Categorie: Stiri actuale

Poveste cutremurătoare în Argeş. O femeie de 43 de ani, eliberată de curând din închisoare, a încercat să-şi pună capăt zilelor, dar a fost salvată de cei care au văzut-o când s-a aruncat în apele unui lac de acumulare.

Întâmplarea a făcut că tot trecutul ei să iasă din nou la iveală: în urmă cu 14 ani, femeia şi-a ucis soţul şi i-a ascuns cadavrul în speranţa că va rămâne nepedepsită. N-a fost aşa, şi nici după ce a ispăşit condamnarea nu s-a mai putut bucura de viaţă.

Femeia şi-a ucis soţul în 2005. Rudele lui povestesc că cei doi se certau des, pentru că bărbatul bănuia că unul dintre cei trei copii ai lor era, de fapt, rodul unui adulter. Într-o noapte, ea l-a ucis, apoi l-a ascuns în casă şi l-a dat dispărut.

Când a aflat a auzit că poliţiştii îi cauta bărbatul şi fac cercetări amănunţite, femeia a dus cadavrul sub un pod, în apropierea căii ferate. Acolo a fost găsit.

Vecina: „După ce a dispărut el, ea umbla prin sat şi spunea că a plecat de acasă şi a plecat cu toţi banii şi ea nu mai are cu ce mai trăi. Până la urmă, de unde şi până unde, a dat de el."

Condamnată la 20 de ani de închisoare, maximul prevăzut pentru omor, femeia a fost eliberată condiţionat la sfârşitul lunii septembrie. Aseară s-a aruncat în apele reci ale unui lac de acumulare, fără să spună nimănui ce o apasa. Trei tineri i-au sărit în ajutor.

Salvator: „Dădea din mâini, că nu ştia să înoate, nu nimic. Am legat nişte geci, femeia s-a prins de geci, am tras-o lângă mal, până a venit poliţia şi pompierii a durat ceva timp. Femeia trăieşte, sunt fericit că trăieşte."

Echipajele de urgenţă au dus-o pe femeie la spital.

Cristina Avădani, Spitalul Curtea de Argeş: „Cianotica, cu o temperatură sub 35 de grade, tremurând, conştientă, cooperantă, echilibrată hemodinamic, dacă pot spune ... la temperatura asta."

Psihologul spitalului spune că femeia are nevoie de şedinţe de consiliere, pentru a-şi lua viaţa de la capăt.

Iuliana Cârjan, psiholog Spitalul Municipal Curtea de Argeş: „Nu ştim exact care erau condiţiile de acasă, nu ştim exact ce s-a întâmplat cu cei 3 copii ai doamnei, ce rămăsese din urmă, povesti nespuse, secrete de familie, sunt foarte mulţi factori implicaţi în tentativa de suicid."

Femeia a fost externată astăzi şi s-a dus înapoi, în casa părintească, unde a mers când a ieşit din puşcărie.

Liviu Dragnea nu a fost lăsat să voteze. A depus plângere la Parchet
Un român s-a sinucis într-un penitenciar din Italia. Fapta pentru care fusese condamnat
VIDEO PROTVPLUS.RO