Un barbat din Constanta care a ramas blocat pe un camp, salvat la limita. Cum a supravietuit timp de 3 zile in masina

Ultima actualizare: 23-01-2016 07:12

Chiar daca ninsorile au incetat, gerul cumplit si drumurile acoperite de zapada lasa multe vieti, din satele izolate, la voia intamplarii.

In Galati, in comuna Cuca, una dintre cele sapte localitati din judet inca izolate, un barbat de 59 de ani a fost preluat de urgenta de un elicopter SMURD. Din fericire, omul, care suferea de o hemoragie digestiva, a fost salvat la timp.

Barbatul in varsta de 59 de ani a simtit marti ca nu mai rezista, din cauza hemoragiei digestive. A sunat de urgenta dupa ajutor la 112, iar pentru ca localitatea in care locuieste, Cuca din judetul Galati, este inca izolata de nameti, autoritatile au decis sa trimita la fata locului un elicopter SMURD.

Salvatorii au reusit sa ajunga la pacientul care abia ii astepta. L-au mutat cu mare atentie in aeronava si au zburat cu el pana intr-o zona sigura, in care s-a putut ateriza fara probleme. De acolo, omul a fost preluat de un echipaj SMURD.

Barbatul a fost transportat imediat la spital, unde a primit ingrijirile medicale necesare. Doctorii spun ca omul putea muri, daca nu ajungea la timp in mainile lor.

In judetul Constanta, un barbat, care lucreaza ca paznic intr-un parc eolian, a fost salvat la limita. El a rezistat eroic trei zile pe un camp, unde a ramas izolat in mijlocul troienelor.

"Am intrat la serviciu duminica dimineata la ora 7, datorita viscolului am ramas fara energie electrica, fara caldura, fara.. Mancare am avut pana ieri." a marturisit barbatul.

Omul a reusit sa faca fata viscolului, nametilor si frigului adapostindu-se in masina. A inceput sa se ingrijoreze pentru viata lui abia in clipa in care rezervorul de motorina a inceput sa se goleasca si a realizat ca a epuizat si proviziile de mancare. Autoritatile au reusit sa ajunga la el cu ajutorul unei senilate.

Intreaga operatiune de salvare a durat trei ore. Barbatul a refuzat sa fie dus la spital si, la rugamintea sa, politistii l-au dus acasa.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO