Gabriel Tamas risca sa fie dat afara de la clubul unde joaca. Ce le-a spus vineri procurorilor

Ultima actualizare: 24-06-2013 00:31

Gabriel Tamas, jucatorul nationalei, risca sa fie dat afara de la echipa britanica de fotbal unde joaca si chiar sa plateasca despagubiri, daca nu se intoarce la timp in Anglia.

Deocamdata, fotbalistul roman nu are voie sa paraseasca tara dupa scandalul de acum trei saptamani, cand, beat fiind, a distrus usa unei scari de bloc.

Astazi, Tamas a fost convocat din nou de anchetatori, dar a sustinut ca nu isi aduce aminte ce s-a intamplat. Nu l-au ajutat nici imaginile care l-au surprins in actiune.

Deloc punctual, Gabriel Tamas a raspuns totusi convocarii procurorilor la o noua runda de audieri in dosarul care l-a facut si mai celebru: scandalul de acum trei saptamani, cand a provocat mai multe stricaciuni in scara unui bloc de langa Guvern. Un scandal care i-a atras interdictia de a parasi Romania si implicit de a se intoarce la pregatiri in premier league.

Pe sefii sai de la Westbromwich nu ii intereseaza deloc escapadele fotbalistul, insa il vor la reunirea lotului la inceputul lunii viitoare. Sunt sanse slabe sa ajunga la timp, cata vreme trebuie sa dea socoteala pentru incidentul de acum trei saptamani cand, baut fiind, a intrat cu forta in scara unui bloc, dupa ce a spart usa de la intrare si a facut circ in fata locatarilor. S-a luat la harta si cu politistii, pe care i-ar fi agresat verbal. De aici si cele trei capete de acuzare: ultraj, distrugere si tulburarea linistii si ordinii publice.

Astazi, fotbalistul a dat o noua declaratie in care a repetat ca nu isi mai aminteste ce s-a intamplat dupa acea noapte petrecuta intr-un club din Dorobanti. Iar procurorii i-au aratat toate dovezile din dosar - declaratii si mai ales inregistrarile video, adica ultima procedura inainte de a afla ce i se intampla.

Procurorii vor decide soarta lui Gabi Tamas in urmatoarele sapte zile. Una dintre variante e sa fie trimis in judecata, situatie in care judecatorii i-ar putea prelungi interdictia de a parasi Romania si de aici probleme mari la club.

A doua varianta, mai usoara, o banala amenda, iar in aceste conditii fotbalistul isi poate vedea linistit de viata.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO