Gabriel Tamas risca sa fie dat afara de la clubul unde joaca. Ce le-a spus vineri procurorilor

×
Codul embed a fost copiat

Gabriel Tamas, jucatorul nationalei, risca sa fie dat afara de la echipa britanica de fotbal unde joaca si chiar sa plateasca despagubiri, daca nu se intoarce la timp in Anglia.

Deocamdata, fotbalistul roman nu are voie sa paraseasca tara dupa scandalul de acum trei saptamani, cand, beat fiind, a distrus usa unei scari de bloc.

Astazi, Tamas a fost convocat din nou de anchetatori, dar a sustinut ca nu isi aduce aminte ce s-a intamplat. Nu l-au ajutat nici imaginile care l-au surprins in actiune.

Deloc punctual, Gabriel Tamas a raspuns totusi convocarii procurorilor la o noua runda de audieri in dosarul care l-a facut si mai celebru: scandalul de acum trei saptamani, cand a provocat mai multe stricaciuni in scara unui bloc de langa Guvern. Un scandal care i-a atras interdictia de a parasi Romania si implicit de a se intoarce la pregatiri in premier league.

Pe sefii sai de la Westbromwich nu ii intereseaza deloc escapadele fotbalistul, insa il vor la reunirea lotului la inceputul lunii viitoare. Sunt sanse slabe sa ajunga la timp, cata vreme trebuie sa dea socoteala pentru incidentul de acum trei saptamani cand, baut fiind, a intrat cu forta in scara unui bloc, dupa ce a spart usa de la intrare si a facut circ in fata locatarilor. S-a luat la harta si cu politistii, pe care i-ar fi agresat verbal. De aici si cele trei capete de acuzare: ultraj, distrugere si tulburarea linistii si ordinii publice.

Citește și
rromi
Povestea familiilor de rromi din Tamas care incearca sa scape de saracie prin munca
Ce au păţit poliţiştii care l-au lăsat pe Vlad Pascu să conducă drogat

Astazi, fotbalistul a dat o noua declaratie in care a repetat ca nu isi mai aminteste ce s-a intamplat dupa acea noapte petrecuta intr-un club din Dorobanti. Iar procurorii i-au aratat toate dovezile din dosar - declaratii si mai ales inregistrarile video, adica ultima procedura inainte de a afla ce i se intampla.

Procurorii vor decide soarta lui Gabi Tamas in urmatoarele sapte zile. Una dintre variante e sa fie trimis in judecata, situatie in care judecatorii i-ar putea prelungi interdictia de a parasi Romania si de aici probleme mari la club.

A doua varianta, mai usoara, o banala amenda, iar in aceste conditii fotbalistul isi poate vedea linistit de viata.

Articol recomandat de sport.ro
Cine s-ar fi așteptat? Pe ce loc este pusă naționala României de The Guardian înainte de EURO 2024
Cine s-ar fi așteptat? Pe ce loc este pusă naționala României de The Guardian înainte de EURO 2024
Citește și...
Tamas nu are voie sa paraseasca tara timp de 30 de zile. Martori:
Tamas nu are voie sa paraseasca tara timp de 30 de zile. Martori: "S-a intins pe jos ca broasca"

Din ''Premiere League'' si de la lotul Nationalei a intrat in catuse la sectia de politie. A ajuns in aceasta situatie umilitoare fotbalistul Gabriel Tamas, vestit pentru temperamentul sau vulcanic, mai ales dupa o noapte petrecuta la bautura.

Povestea familiilor de rromi din Tamas care incearca sa scape de saracie prin munca
Povestea familiilor de rromi din Tamas care incearca sa scape de saracie prin munca

O comunitate de rromi din Bihor a primit sansa la o viata normala. Oamenii impletesc zi de zi cosuri din nuiele pentru export si reusesc astfel sa-si creasca pruncii in conditii mai bune.

Recomandări
Rusia e deranjată de modernizarea bazei de la
Rusia e deranjată de modernizarea bazei de la "Mihail Kogălniceanu" și susține că NATO se pregătește pentru război

Activitățile NATO în Europa de Est și în regiunea Mării Negre au ca scop pregătirea unui posibil conflict cu Rusia, a anunțat, joi, Ministerul rus de Externe, informează RIA Novosti.

Mesaj ferm al lui Putin privind un atac asupra NATO. Cele cinci state menționate
Mesaj ferm al lui Putin privind un atac asupra NATO. Cele cinci state menționate

Rusia nu are proiecte privind nicio ţară din NATO şi nu va ataca Polonia, statele baltice sau Republica Cehă, dar dacă Occidentul îi livrează Ucrainei avioane de luptă F-16, atunci acestea vor fi doborâte de forţele ruse, a afirmat Vladimir Putin.

Decizie finală privind închiderea magazinelor în weekend. Anunțul făcut de premierul Ciolacu
Decizie finală privind închiderea magazinelor în weekend. Anunțul făcut de premierul Ciolacu

Premierul Marcel Ciolacu a declarat, joi, că din semnalele primite din rândul societăţii, rezultă clar că nu este oportun ca magazinele să fie închise în weekend.