Ce s-a intamplat in clubul in care a fost injunghiat Samuel Cojoc, fotbalist la Otelul Galati

04-06-2013 14:34


Un jucator al echipei de fotbal Otelul Galati a fost injunghiat in abdomen, in urma unei altercatii cu doi indivizi. Fundasul dreapta Samuel Cojoc a ajuns luni-noapte la spital, dupa ce s-a luat la bataie cu doi tineri, alaturi de care ar fi petrecut.

UPDATE:

ora 19:00 Potrivit conducerii clubului sportiv, conflictul a avut loc, dupa ce atacatorii s-ar fi luat, de unul dintre fratii lui Cojoc, iar acesta a sarit sa-i ia apararea.

Politia a fost anuntata in jurul orei unu noaptea ca fotbalistul de 23 de ani a fost internat in spital, dupa ce ar fi fost injunghiat in abdomen. La putin timp, ceilalti doi tineri implicati in altercatie au ajuns si ei la urgenta,
cu mai multe lovituri.

Campion cu Otelul in 2011, Samuel Cojoc a fost sanctionat in urma cu doi ani de antrenorul Dorinel Munteanu si trimis sa joace la echipa a doua, dupa ce a fost vazut, alaturi de alti jucatori, prin diferite cluburi de noapte din Galati.

De aceasta data, insa, conducerea Otelului a anuntat ca fotbalistul nu va fi pedepsit, mai ales ca, potrivit primelor informatii, s-ar fi aflat in legitima aparare. Politistii au inceput o ancheta pentru a vedea cine este vinovat de incidentele in care Samuel Cojoc a fost agresat. Medicii spun ca sportivul va mai ramane cateva zile in spital.

ora 14.55: Directorul general al Otelului Galati, Narcis Raducan, a declarat, marti, la Sport.ro, ca fotbalistul Samuel Cojoc, injunghiat in noaptea de luni spre marti, se afla in afara oricaui pericol.

"El este in afara oricarui pericol, oricum acum ma duc la spital. Dar a vorbit deja cu familia, este ok. Merg la spital, vom vorbi cu doctorul si vom sti mai multe. Este regretabil ce s-a intamplat, dar trebuie sa fim alaturi de el, face parte din familia Otelului, trebuie sa-l ajutam", a declarat Raducan.

Raducan a afirmat ca, din informatiile pe care le are, Cojoc ar fi avut un conflict cu mai multe persoane: "Probabil a sarit in apararea cuiva. Erau mai multi, iar, din pacate, nefiind un karatist, ci un fotbalist, a avut de suferit".

Cojoc a cerut medicilor de la spitalul din Galati sa nu ofere presei nicio informatie cu privire la starea lui de sanatate, acestia prezentand reprezentantilor mass-medias solicitarea fotbalistului: "Subsemnatul Cojoc Samoel declar ca nu doresc ca date privind diagnosticul meu si starea mea de sanatate sa fie furnizate presei de catre reprezentantii spitalului. In caz ca nu mi se va respecta dreptul la confidentialitate, voi actiona in instanta", se arata in cererea lui Cojoc.

Cojoc, in varsta de 23 de ani, se afla internat la Spitalul Judetean Galati.

MAI MULTE DESPRE ACEST SUBIECT PE WWW.SPORT.RO

VIDEO PROTVPLUS.RO