Fosta gimnasta Andreea Raducan s-a casatorit religios. Nadia Comaneci si Ion Tiriac, printre invitatii importanti de la nunta


Ultimul update: Miercuri 19 Octombrie 2016 07:09
Data publicarii: Duminica 16 Octombrie 2016 07:31
Categorie: Stiri actuale

Fosta gimnasta Andreea Raducan, multipla medaliata europeana, mondiala si olimpica s-a casatorit religios, sambata, la ceremonie fiind prezenti, printre cei 250 de invitati, Nadia Comaneci si Ion Tiriac.

Nadia Comaneci, Ion Tiriac, Octavian Bellu, Mariana Bitang, Monica Rosu, Sandra Izbasa, Catalina Ponor - sunt doar din cateva din numele importante care au participat la nunta fostei gimnaste, relateaza news.ro.

Andreea Raducan s-a casatorit civil, miercuri, cu Daniel Tandreu, la Primaria Sectorului 1 Bucuresti. Andreea Raducan, 33 de ani, s-a retras din activitatea competitionala in 2002, dupa o cariera in gimnastica in care a bifat o medalie de aur cu echipa Romaniei la Jocurile Olimpice de la Sydney si argint, tot atunci, la sarituri, precum si cinci medalii de aur, una de argint si doua de bronz la Campionatele Mondiale, respectiv una de argint si una de bronz la Campionatele Europene.

VIDEO PROTVPLUS.RO