Focuri de arma pe autostrada Arad-Timisoara. Mai multi hoti de carburant au fost prinsi si retinuti

Ultima actualizare: 20-11-2013 00:10
autostrada Arad-Timisoara

Mai multe focuri de arma au fost trase de catre politistii aradeni, in noaptea de sambata spre duminica, pe autostrada Arad-Timisoara, pentru oprirea unor hoti care furau carburant din rezervorul unui autocamion, ei fiind prinsi si retinuti.

Politistii aradeni au organizat o actiune de prevenire a furturilor de carburanti din parcarile speciale pentru camioane de pe autostrada Arad-Timisoara, dupa ce au inregistrat mai multe furturi de acest fel in ultima vreme.

Politistii aradeni si ai Biroului Autostrazi Vest au plasat un autocamion intr-o parcare de langa localitatea Sagu, iar in timpul noptii au susprins trei persoane care sustrageau combustibilul din rezervor.

Hotii au fost lasati sa actioneze, dupa care politistii au intervenit, insa suspectii au incercat sa fuga.

"Desi au fost somati in mod regulamentar de catre politisti, cei trei suspecti au incercat sa fuga, politistii fiind nevoiti sa folosesaca armamentul din dotare si au fost trase opt focuri de arma in plan vertical', a declarat purtatorul de cuvant al Politiei Judetene Arad, Camelia Tuduce.


Conform sursei citate, susepectii au fost prinsi si aveau asupra lor doua canistre pline cu motorina furata.

Cei trei barbati au 21, 23 si 33 de ani, toti fiind din localitatea Ortisoara.

Ei au fost retinuti pe 24 de ore, urmand sa fie prezentati judecatorilor pentru mandate de arestare preventiva pentru furt calificat.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO