Fiul lui Andrei Pleșu, prins cu droguri acasă. Ar fi vândut țigări cu cannabis la petreceri


Ultimul update: Vineri 05 Aprilie 2019 17:42
Data publicarii: Vineri 05 Aprilie 2019 13:59
Categorie: Stiri actuale

Fiul cunoscutului scriitor Andrei Pleşu, Mihai, este în mijlocul unui scandal de trafic de droguri. Vineri dimineaţă, în locuinţa sa din București s-au găsit la percheziţii câteva grame și o plantă de cannabis.

Mihai Pleșu a fost ridicat, vineri dimineață din locuința din Cotroceni și adus la audieri la sediul DIICOT București, au declarat surse judiciare corespondentului Știrilor ProTV Ramona Păuleanu. În jurul orei 13:00 el a fost urcat într-o mașină de poliție pentru a fi dus la Iași, pentru că întreaga anchetă este coordonată de procurorii din Iași.

Mihai Pleșu ar fi recunoscut că este consumator și le-ar fi spus polițiștilor că drogul îl ajută să ”cugete” și să ”filosofeze”.

Fiul lui Andrei Pleșu ar fi vândut țigări la petreceri

Mihai Pleşu este suspectat că vindea droguri în special la petreceri, preţul unei ţigări cu marijuana putând să ajungă şi la 50 de lei. Mihai Pleşu şi suspecţii din Iaşi se cunoscuseră la concerte şi petreceri, fiind fani ai aceluiaşi gen muzical.

Câţiva dintre ei au fost identificaţi în mai multe locuinţe din municipiul Iaşi şi în comuna Probota, unde ar fi înfiinţat o cultură de cannabis. Ei au fost duşi la sediul DIICOT pentru audieri.

Ce s-a găsit la percheziții

Poliţiştii şi procurorii au făcut, vineri, opt percheziţii în Bucureşti şi Iaşi. În urma percheziţiilor, au fost identificate şi ridicate 500 de grame de rezină cannabis, alte ustensile folosite la cultivare, cântare electronice, grindere pentru mărunţit canabisul, pastile ecstasy, ciuperci halucinogene.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Surse: Fiul lui Andrei Pleșu, vizat într-un dosar de trafic de droguri
VIDEO PROTVPLUS.RO