Fetita de 6 ani din Sibiu, batuta de un coleg de clasa. Reactia tatalui baiatului acuzat de agresiune

04-02-2016 17:02

Parintii unei fetite de 6 ani din Sibiu au facut plangere penala la politie, dupa ce copila lor a ajuns acasa batuta de un coleg de clasa.

Oamenii spun ca nu este pentru prima data cand fiica lor, eleva in clasa pregatitoare, incaseaza lovituri de la acelasi baiat, dar nimeni nu a luat nicio masura.

Intamplarea s-ar fi petrecut chiar in clasa, intr-o pauza, cand copiii au ramas, se pare, nesupravegheati. Fata povesteste ca baiatul a lovit-o violent cu pumnul in fata. Parintii s-au speriat cand au vazut-o vanata si umflata asa ca au dus-o la spital.

Medicii au constatat ca are leziuni la piramida nazala, iar legistii i-au dat 12 zile de ingrijiri medicale. Familia victimei a facut plangere penala si cere ca, fie parintii baiatului, fie educatorii sa raspunda pentru suferinta provocata fetitei lor.

Mama fetei: "Era foarte vanata la ochisor pe partea stanga, toata partea de aici, sperietura peste sperietura. Ne-am dus in scoala ca sa vorbim omeneste cu parintii, cu tatal baiatului nu am putut sa ne intelegem in nici o forma, mi-a luat analizele si le-a a aruncat de pe masa."

Parintii sustin ca nu este pentru prima data cand fata lor vine acasa batuta de acelasi baiat. Tocmai de aceea au decis sa faca plangere penala la politie.

La scoala, directiunea a inceput o ancheta ca sa afle de ce invatatorul sau profesorul de serviciu nu au intervenit inainte de a se ajunge la violenta.

Pentru ca baiatul nu poate raspunde penal, anchetatorii ii vor lua la intrebari pe parintii lui. Nu este exclus ca acestia sa fie obligati sa le plateasca daune parintilor fetei pentru suferintele provocate elevei de catre fiul lor.


VIDEO PROTVPLUS.RO