Femeie din Iași, obligată să îi plătească daune soțului. Omul a aflat de pe Facebook că l-a părăsit


Ultimul update: Miercuri 28 Noiembrie 2018 10:13
Data publicarii: Vineri 09 Martie 2018 21:48
Categorie: Stiri actuale
relatie facebook - ilustratie

O femeie din Iași a fost obligată de instanță să îi plătească daune morale fostului soț, după ce bărbatul a aflat de pe Facebook că aceasta l-a înșelat și părăsit.

Magistrații Judecătoriei Iași au decis ca femeia să îi plătească fostului soț despăgubiri morale în valoare de 2.000 de lei, însă decizia nu este definitivă, informează Mediafax.

În urmă cu un an, femeia l-a părăsit pe bărbat, iar acesta a aflat de pe rețeaua de socializare că ea ar fi plecat în străinătate cu un alt bărbat. Mai mult, aceasta a postat fotografii cu cel pentru care îl părăsise, anunțând că este într-o relație.

„Clientul meu s-a consumat foarte mult şi a căzut în depresie, am depus la dosar şi înscrisuri medicale care atestă acest lucru. Din această cauză, el a făcut tratament de specialitate peste şase luni, iar, mai apoi, a avut nevoie de consiliere psihologică”, a declarat avocata Paula Alina Lupu, pentru agenția de presă.

Ea a mai precizat că și în instanță, femeia a venit însoțită de noul ei iubit, recunoscând chiar că relația celor doi a început în timpul căsătoriei.

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Sursa: Mediafax

VIDEO PROTVPLUS.RO